Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη του φονικού στα Μέγαρα – Η απώλεια της μητέρας του και οι επισκέψεις του σε μονή

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 50χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε επίσης τη σύζυγό του θύματος, στα Μέγαρα.

Όσοι τον γνώριζαν αναφέρουν ότι ο 50χρονος τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ πιεσμένος από το γεγονός πως η γυναίκα του έφυγε με το παιδί τους για τα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το βλέπει εύκολα.

Σύμφωνα με συναδέλφους του, εξέφραζε συχνά το θυμό του για τον χωρισμό τους, ενώ φαινόταν να μην μπορεί να διαχειριστεί άλλο ένα πλήγμα στην προσωπική του ζωή καθώς πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του. Το μοναδικό μέρος, στο οποίο έβρισκε γαλήνη και ηρεμία τον τελευταίο καιρό φέρεται να ήταν μία μονή στον Άγιο Στέφανο, εκεί όπου βρίσκεται η θεία του, η οποία έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφοσιωθεί στον Θεό.

Όπως αποκάλυψαν μοναχές, ο 50χρονος είχε επισκεφτεί το μοναστήρι πέντε μέρες πριν από το φονικό. Όπως λένε επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο, που πήγαινε συχνά κοντά τους , για να εκκλησιαστεί και να προσευχηθεί. Η θεία του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν φέρεται να ζήτησε από τις μοναχές να προσευχηθούν τόσο για τον ανιψιό της, όσο και για την ψυχή του θύματος, του άτυχου γιατρού που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του κουνιάδου του.

loading...