Σοκαρισμένη η Γιάννα, ψάχνει αυτόν που διέρρευσε τη φωτογραφία του τρόμου! Σάλος από την εικόνα της Αγγελοπούλου στη συνάντηση με τον Τσίπρα… (Φωτο)

Είναι πασίγνωστο πως η Γιάννα Αγγελοπούλου προσέχει πολύ την εμφάνιση και τη δημόσια εικόνα της.

Γι΄ αυτό, όπως μάθαμε, έπαθε σοκ όταν είδε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο από τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Σε αυτές, για πρώτη φορά είδαμε τη Γιάννα σε τόσο κοντινή φωτογραφία με τα σημάδια του χρόνου εμφανέστατα στο πρόσωπό της. Μια φωτογραφία που, ομολογουμένως, δεν ήταν καθόλου κολακευτική για τη «σιδηρά κυρία του 1821». Δες την:

Ο λόγος που εξοργίστηκε η κ. Αγγελοπούλου με τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών είναι ότι, πάντα, χωρίς να έχει χρειαστεί καν να το ζητήσει, τα έντυπα προσέχουν και παρουσιάζουν, όχι μόνο για εκείνη αλλά για όλες τις κυρίες, μια εικόνα προσεγμένη και αξιοπρεπή. Γι΄αυτό και απόρησε πως αυτό δεν έγινε σε αυτή την περίπτωση. Ήταν παράλειψη ή κάτι εσκεμμένο; Πληροφορίες αναφέρουν πως η Γιάννα αναζητά με μεγάλη περιέργεια το άτομο που ευθύνεται για τη διανομή τους…

loading...