«ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;» – ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ – «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΓΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη κλιμακίου μηχανικών στο παλιό εργοστάσιο της ΒΟΜΒΥΞ σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους του Αυλακίου και τη δημοτική αρχή στη Στυλίδα.

Μηχανικοί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης έλεγξαν τις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε κατάσταση να μεταφερθούν εκεί πρόσφυγες.

Το κλιμάκιο έγινε αντιληπτό από τον πρόεδρο του Αυλακίου, ο οποίος μίλησε μαζί τους και σήμανε συναγερμό.

Σε απευθείας σύνδεση με τα μεσημβρινά γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας ο κύριος Τσικρικώνης δηλώνει πως του είπαν ότι η απόφαση είναι ειλημμένη.

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν και η δημοτική αρχή είναι στο πλευρό τους.

Η δήμαρχος Βιργινία Στεργίου και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Αποστόλου βρέθηκαν έξω από το παλιό εργοστάσιο και ζητούν επίσημη ενημέρωση.

Κάτοικος Αυλακίου ο αντιδήμαρχος Στυλίδας Δημήτρης Ψαρρής ανεβάζει τους τόνους λέγοντας πως η περιοχή θα μετατραπεί σε Κούγκι, ενώ βγαίνοντας από το εργοστάσιο μετά την αυτοψία μέλη του κλιμακίου μίλησαν με τους συγκεντρωμένους, λέγοντας τους, πως απλά ήρθαν να μετρήσουν και οι ίδιοι δεν θα πάρουν καμία απόφαση. Οι κάτοικοι πάντως τους ξεκαθάρισαν πως θα αντιδράσουν δυναμικά.

Δημοτική αρχή και κάτοικοι πάντως προτείνουν άλλο χώρο στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

loading...