Μετανάστες: «Δεν θα μείνουμε σε χριστιανική Μονή» – Δεν έχει καλό κλίμα (Βίντεο)

Η εκκλησία άνοιξε τις αγκάλες της στους πρόσφυγες και έδωσε εγκαταλελειμμένη Μονή, στους μετανάστες.
Οι ίδιοι οι μετανάστες μόλις έφτασαν στην Μονή που έχει τον Σταυρό, αρνήθηκαν να κάτσουν. Σηκώθηκαν έφυγαν και δήλωσαν ότι τους χάλασε το κλίμα και το ότι είναι μακριά από αστικό κέντρο.

Μετανάστες που δήλωσαν ότι δεν έχουν πατρίδα αρνήθηκαν την στέγη που τους δόθηκε, για λόγους καθημερινότητας. Οι μετανάστες απαιτούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, από αυτές που συνάντησαν στην Χριστιανική Μονή….

Απέρριψαν την Μονή Πορετσού που έδωσε η απλόχερα η Εκκλησία της Ελλάδος για την φιλοξενία τους. Ζητάνε κάτι καλύτερο αλλιώς προτιμάνε να γυρίσουν πίσω στην Μόρια δήλωσαν.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ζητάνε από την Ελλάδα:

Καλύτερο κλίμα, καλύτερο φαγητό και δωρεάν φιλοξενία με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοντά σε μεγάλη πόλη για να μην νιώθουν εκτός κοινωνίας.

Σας θυμίζουμε ότι αυτά άλλωστε, υπόσχεται ο διεθνής οργανισμός μετανάστευσης, διαφημίζοντας τους την χώρα μας ως ειδυλλιακό προορισμό, στον οποίο θα μένουν ακόμη και σε πολυτελή ξενοδοχεία. Γιαυτό και συνεχίζουν να έρχονται κατά χιλιάδες στην Ελλάδα!

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι που δεν δέχτηκαν να μείνουν μέσα στην Μονή, προέρχονται από την Σομαλία, το Σουδάν, το Κονγκό και όχι από την εμπόλεμη Συρία (λίγοι κατάγονται από αυτή την χώρα).

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο, όπου οι μετανάστες λένε ΟΧΙ στην Μονή:

loading...