ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ: «ΒΑΛΕ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ... ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΜΑΡΤΙΑΣ»ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Παπά - Φώτης ο Λαυριώτης:«Η ανθρωπότητα θα φορέσει μελιντζανιά ρούχα ( πένθιμα), μεγάλοι σεισμοί και πόλεμοι παντού γ
ια τις αμαρτίες της»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Φώτο : Ιανουάριος του 2003 ο Παπά- Φώτης ο Λαυριώτης με τον αρθρογράφο Δρ. Κωνσταντίνο Βαρδάκα

Μετά τον δείπνο σε οικία πνευματικών του παιδιών ζήτησε να βγούμε μαζί φωτογραφία. Όλοι οι παριστάμενοι εξεπλάγησαν γιατί ο Παπά Φώτης δεν έβγαινε συχνά φωτογραφίες εκτός και αν ήταν παιδιά.

Κάποιος τον ρώτησε ..παππούλη να βγούμε και μαζί φωτογραφία;
Και του απάντησε:

- Βρε με αυτόν βγαίνω φωτογραφία για να την βλέπει όταν θα γράφει και θα τον χλευάζουν οι άνθρωποι , να θυμάται εμένα.

Τότε δεν υπήρχε καμία σκέψη να αρθρογραφούμε για ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα( είπε και άλλα που δεν είναι επί του παρόντος)
Σήμερα όμως μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία θυμηθήκαμε τον Γέροντα γιατί σε ανύποπτο χρόνο μας είπε, δίχως να προηγηθεί καμμιά ερώτηση μας :

- Βάλε σημάδι την ΑΛΒΑΝΙΑ

- Μετά « η ανθρωπότητα θα φορέσει μελιντζανιά ρούχα ( πένθιμα), μεγάλοι σεισμοί και πόλεμοι παντού για τις αμαρτίες της»

Σιγά –σιγά ανακαλύπτουμε το πνευματικό αυτό μεγάλο μέγεθος του ρακένδυτου λευίτη.

Ένα να σας πούμε κάποιο βαρύ χειμώνα τον συναντήσαμε νηστικό μέσα στο πλοίο της γραμμής για την Μυτιλήνη ( είχε να φάει δυο μέρες ) γιατί πήρε πληροφορία ότι έπρεπε να κατέβει στην Αθήνα και μετά να πάει να λειτουργήσει στις φυλακές των ανηλίκων στην Αυλώνα γιατί όπως μας είπε κινδύνευαν ψυχές παιδιών εκεί.

Όταν τον πήγαμε αναγκαστικά στην τραπεζαρία του πλοίου να φάει κάτι για να πιαστεί κάπως , μετά το κλείσιμο της τραπεζαρίας κάλεσε τον μάγειρα και τους σερβιτόρους να κάνουμε όλοι μαζί το απόδειπνο γιατί ερχόταν μεγάλη καταιγίδα στην θάλασσα.

Το 2013 γράφουμε για τον Γέροντα

"Οι σιωνιστές εργάζονται, εμείς τι κάνουμε;" ΠΑΠΑ-ΦΩΤΗΣ Ο ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ το αηδόνι της Μυτιλήνης που ξετρελάθηκε από την Χαρά της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Με το ¨ευλογείται Γέροντα¨ , αυτή την φράση μου έλεγε κάθε φορά που τον συναντούσα επί 20 και συναπτούς χρόνους γνωριμίας.
Τότε αναρωτιόμουν γιατί το έλεγε κατ’ επανάληψη και πεισματικά, σήμερα το βιώνουμε όλοι μας!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :