Αυτή είναι η συμμορία των βορειοαφρικανών «προσφύγων» που είχαν σπείρει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας

Πλήρης κατάρρευση των συνόρων: Μπαίνουν για «βόλτα» σε Έβρο και νησιά του Α.Αιγαίου

Ακόμη μια εγκληματική συμμορία αλλοδαπών που εισέβαλλαν στην Ελλάδα από τον αφύλαχτο Έβρο ή τα νησιά του Α.Αιγαίου ως «πρόσφυγες» και που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για άτομα από τη βόρεια Αφρική, Αλγερία, Λιβύη, Μαρόκο αν και κανείς δεν γνωρίζει τα πραγματικά τους στοιχεία αφού δίνουν ότι ονόματα και χώρες προέλευσης θέλουν!

Ακόμη στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ δεν έχει ιδέα για το ποιοι πραγματικά είναι!

Αφού ήρθαν στην Τουρκία με φτηνές πτήσεις τσάρτερ και τουριστική βίζα στη συνέχεια, απλώς πέρασαν τον Έβρο ή τα νησιά με τις γνωστές διαδικασίες μπαίνοντας σε μια διαλυμένη χώρα, για πλιάτσικο, την οποία αντιμετωπίζουν ως μη-χώρα.

Άγνωστο πως πήραν άδεια παραμονής στη «χώρα» ή τουλάχιστον κατάφεραν να «απεγκλωβιστούν» από τα νησιά στο πλαίσιο των γνωστών επιχειρήσεων «αποσυμφόρησης» οι αλλοδαποί ξεκίνησαν να ληστεύουν ανύποπτους πολίτες στο κέντρο.

Η συμμορία των αλλοδαπών, από τις εκατοντάδες που δρουν στην ανοχύρωτη Ελλάδα, είχε διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, από τον Μάρτιο του 2019 και δραστηριοποιούνταν κυρίως στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης, των Εξαρχείων, της Ομόνοιας και του Νέου Κόσμου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Μετά την αφαίρεση των αντικειμένων, απομακρύνονταν από το σημείο με γρήγορες κινήσεις και παρέδιδαν αμέσως τα κλοπιμαία σε συνεργό τους, που δεν είχε εμπλακεί στην κλοπή ή τη ληστεία.

Τα κλοπιμαία τα διοχέτευαν σε δίκτυο κλεπταποδόχων, το οποίο είχαν αναπτύξει, 7 από τους οποίους περιλαμβάνονται στους συλληφθέντες. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας εξακριβώθηκε πλήρως η διαδικασία διοχέτευσης των κλοπιμαίων από τους φυσικούς αυτουργούς στους κλεπταποδόχους, σε συγκεκριμένους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 169 κινητά τηλέφωνα, 53 ηλεκτρονικές συσκευές tablet, 228 εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων, 16 μαχαίρια, πτυσσόμενα στιλέτα και σουγιάδες, 115 κάρτες SIM,χρηματικό ποσό 1.790 ευρώ, 2 τηλεοράσεις και πλήθος κοσμημάτων.

Δείτε τους γιατί πιθανότατα θα τους ξαναδείτε αφού ουδείς εξ αυτών πρόκειται να απελαθεί.

Αντίθετα μετά από μια σύντομη παραμονή στις φυλακές θα αφεθούν ελεύθεροι με τους γνωστούς «περιοριστικούς» όρους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:


(επ) CHARAFE ή MESSAI (ον) MESSAI ή CHARAF ή CHARFELDINNE του TOYFUK ή TOFEK ή FAWFIK και της SAMIYA ή SAMIA ή GAMIA, γεν. 1994, 1995, 1996 1997 ή 1998 στην Αλγερία ή στην Λιβύη, ή Μαρόκο.


(επ) MUSTAFA ή ABU ABAS (ον) ABAS ABU ή MUSTAFA του AHMET AHMED AHMAD και της AISHA ή AICHA ή AISA, γεν. 1990 στο Μαρόκο


(επ) KARMODA ή MIRE ή REFSI ή ABDELHAMID ή KARMOD ή KARMUT (ον) MIRI ή ARMOUDA ή EL HACHEMI ή AMIN ή MIRI του AHMED ή AHMAD και της HOPIYA ή HOURA ή NASIRA ή MARIA ή HORIA, γεν. 1986, ή 1987, ή 1988, 1989, ή 1990 ή 1987 στην Αλγερία,


(επ) ΑΒ DIKADIR ή MOHAMED ή AMDIKADIR ή ABDUL KADI ή BOUNIHI (ον) MOHAMED ή ABDULKADI ή AMDMADIR ή MOHAMED ή KARIM του AMIN ή ABDALKADIR και της HAIRA ή KAGRHAM, γεν. 1983 στην Αλγερία,


(επ) MOHAMAID ή ABUTAIRO ή MOAHMED ή MOHAMAD ή MOHAMMAD ή MOHAMAID (ον) SAMIR ή MISIR ή ABOUTAYROU ή SAMI ABOUTAYROU του MESIR MOHAMED MECHIR MOSHIR και της LEYLA ή LAILA ή LAYLA, γεν. 1986 στην Αλγερία,

και οι:


(επ) IZAKE ή IZAK ή ESAK ή ISAK ή GALLEGOS DOMINGUES ή NIEVES (ον) YASIN ή JOSE IGNACIO ή ANTONIO JESUS του KADOUR ή PAKO και της HADA ή MARIA, γεν. 1960 ή 1963 στην Αλγερία,


(επ) ZEKRAOUI (ον) MOHAMED του DJELLOUL και της ELBAHDJA, γεν. 1980 στην Αλγερία,


(επ) ABDALLAH (ον) KHALILI του ALI και της OM – YASSER, γεν. 1990 στην Αλγερία,


(επ) GUENZET (ον) WAIL του DJAMAL και της HAKIMA, γεν. 1998 στην Αλγερία,


(επ) MAHMOOD ή MAHMOOD ή YASSINE (ον) YASSIR ή YASSIN ή MAHMAOUD ή MAHMOOD του AHMAD SAID και της FATIMA ή KHADIGA ή KHADIJA, γεν.1998 ή 1999 στο Μαρόκο

loading...