Έργα , πράξεις …αίτημα στήριξης και βοήθειας …στην Κατεχόμενη Ελλάδα του Σήμερα !

Εχω ξαναπει οτι δεν ξεχναω τι δηλωνω οτι θα κανω , το θελω να κανω μεχρι την υλοποιηση εχει παντα να κανει με τι μαστιγιο θα φας ..απο αορατους οχτρους !

Πριν μηνες ειχα πει οτι πρεπει να δημιουργηθει ενας νομικος φορεας για να χτισθει η πλατφορμα οπου απο κοινου ολοι μαζι θα μπορουμε να κανουμε πραξεις ολα οσα σημερα χρειαζονται να γινουν ..!

Αν δεν μπορουν να ταισουν τους Ελληνες αστεγους μπορουμε εμεις , αν δεν μπορουν να ειναι διπλα στον φτωχο Ελληνα που δημιουργησαν με τεχνικους τροπους μπορουμε εμεις ..!

Βεβαια το τι μπορουμε ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ δεν ειναι παντα μια πληροφορια που μπορει να διαμοιραζεται ελευθερα …ιδιως οταν εχεις να κανεις με ενα συστημα εξουσιας που σε κοιταει σαν μαυρο προβατο και περιμενει την επομενη κινηση σου για να σου κανει την ζωη ποδηλατακι!

Καπως ετσι εγινε και στην πρωτη δηλωση και ετσι ηρθε και η καθυστερηση , ετσι ηρθε και η αμυνα …το μεσα το κεφαλι που λενε στο χωριο μου !

Αυτη την στιγμη που γραφω αυτο το αρθρο το καταστατικο της μη κερδοσκοπικης οργανωσης που θα ασχοληθει να προστατεψει τον Ελληνα και γενικα τον φτωχο ανθρωπο , τον ανθρωπο που του στερησαν κεκτημενα δικαιωματα , τον ανθρωπο που εχασε της ελευθεριες του …και παρα πολλα ακομα που θα δωθουν μετα την εναρξη της ειναι ετοιμο!

Στην πρωτη προσπαθεια που εκανα πριν καιρο μολις ανακοινωσα την διαθεση να δημιουργηθει πολιτικο κινημα πολλοι φιλοι μου προσφερατε την βοηθεια σας με τον τροπο που μπορουσατε !

Πριν περασω να ζητησω την αμεση αναγκη που χρειαζομαι προσφορα να πω το εξης ..>!

Θα δημιουργηθει μια ΜΚΟ με ολα οσα σας ειπα παραπανω και πολλα που θα σας πω ΜΕΤΑ την εναρξη , εκει θα προσπαθησουμε να ενωσουμε ΕΛΛΗΝΕΣ με κοινους στοχους και σκοπους ..οπως πχ υποδομες αυταρκιας , υποδομες περιθαλψης , ενεργειακες υποδομες κοκ ..!

Οταν αυτη η προσπαθεια ξεκινησει , θα ανακοινωθει και ο πολιτικος φορεας ….σε ΜΗ ΓΝΩΣΤΟ και προγραματισμενο χρονο!

Γνωριζω οτι ειναι λιγο μπερδεμενα αλλα πρεπει να τα εχω δηλωσει οπως θα προσπαθησουμε να γινουν ..!

Αυτη την στιγμη αυτο που λειπει απο την πρωτη προσπαθεια ειναι η Εδρα !… Χρειαζομαστε εναν Ελληνα που μπορει να μας νοικιασει εναν χωρο στην αθηνα με αντιτιμο ενα “καποιο” μικρο ποσο …ως βοηθεια και προσφορα προς το εργο και το οραμα μας !

Την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει με μια φιλη που ειχε την διαθεση να μας προσφερει εναν χωρο στην Αθηνα , δυστυχως μετα απο ολα οσα συνεβησαν ωστε να μην εχουμε ενεργεια και δυναμη να συνεχισουμε χαθηκα με την την φιλη αυτη που μιλουσαμε μεσω Facebook, αν διαβασει αυτο το αρθρο να επικοινωνησει ξανα μαζι μου η οποιος αλλος φιλος θελει να στηριξει την προσπαθεια μας να ενωσουμε Ελληνες κατω απο συγκεκριμενους Στοχους-σκοπους ,σχεδιασμους και πραξεις για την προστασια Του Ελληνα πλεον Φτωχου και κατατρεγμενου πολιτη αλλα και γενικα ολων των ανθρωπων που το σχεδιο της νεας Ταξης πραγματων θελει να κανει δουλο …ας επικοινωνησει μαζι μου στα Email [email protected] , Facebook https://www.facebook.com/nikolaos.gonos

Stranger…


https://katohika.gr

loading...