Πόσο δίκαιο είναι αυτό που συμβαίνει; Κόλαση στα Γιαννιτσά: Το Κράτος εγκατέστησε μετανάστες με το ζόρι (Βίντεο)

Το όποιο Κράτος έχει το δικαίωμα να ασκεί όση βία θέλει.
Αυτό συνέβη στον Νομό Πέλλας και συγκεκριμένα στην Παραλίμνη Γιαννιτσών. Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπασαν το μπλοκ που είχαν στήσει οι πολίτες που δεν ήθελαν να μεταφερθούν οι μετανάστες στο «σπίτι τους».

Το σχέδιο της εγκατάστασης μεταναστών προχωράει κανονικά, παρά τις αντιδράσεις των πολιτών. Η νύχτα που πέρασε ήταν βγαλμένη από την κόλαση. Οι πολίτες που είχαν κλείσει τον κεντρικό δρόμο κατέθεσαν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Πόσο δίκαιο είναι αυτό που συμβαίνει; Ρητορικό το ερώτημα. Οι Έλληνες πληρώνουν φόρους, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και δεν έχουν το δικαίωμα να ρυθμίσουν την καθημερινότητά τους. Το Κράτος δεν δίνει σημασία στους πολίτες και εφαρμόζει την Ατζέντα του.

Η ΝΔ αν και εμφανίζει θετικά ποσοστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις, υπάρχει ένα κομμάτι που την «ρίχνει». Οι πολίτες χτυπάνε καμπανάκι στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό.

Είναι λογικό οι Έλληνες να νιώθουν εγκλωβισμένοι στην ίδια τους την χώρα και ο λόγος είναι ξεκάθαρα αριθμητικός: Έχουμε λίγες γεννήσεις και ταυτόχρονα υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Οι μετανάστες ξεκίνησαν να αντικαθιστούν τον γερασμένο ελληνικό πληθυσμό. Αυτό συμβαίνει και ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί. Βέβαια τώρα είναι πολύ αργά, καθώς δεν μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση εύκολα, χωρίς να εφαρμοστεί πολιτική τύπου Όρμπαν (κλείσιμο συνόρων και απελάσεις), πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει η Ελλάδα.

loading...