ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ! Δείπνο στο Προεδρικό – Δείτε φωτογραφίες: Απρόσμενες χειραψίες, λαμπερές εμφανίσεις

Το φωτογραφικό παρασκήνιο από το επίσημο δείπνο του Πρόεδρου της Δημοκρατίας προς τιμήν του προέδρου της Κίνας Σι Τζιπίνγκ
Λαμπερές εμφανίσεις, χαμόγελα και θερμές χειραψίες κυράρχησαν στο Προεδρικό Μέγαρο λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το επίσημο δείπνο που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του προέδρου της Κίνας Σι Τζιπινγκ.

Στις κατάφωτες και κομψά στολισμένες αίθουσες του Μεγάρου βρίσκονται τα περισσότερα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που μάλιστα είχε και διάλογο με την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου και του πολιτισμού. Ο κ.Τσίπρας όμως, είχε θερμή χειραψία με πολλά χαμόγελα με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη. Η κυρία Αγγελοπούλου μάλιστα επέλεξε να φορέσει λαμπερή τουαλέτα σε κόκκινο χρώμα, όπως κόκκινα είχε φορέσει και στο κλειστό γεύμα στον Διόνυσο το μεσημέρι, τιμώντας έτσι το χρώμα της Κίνας. Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε μαύρο φόρεμα ενώ επέλεξε να τραβήξει ελαφρώς προς τα πίσω τα μαλλιά της.

Ένα λιτό ιβουάρ μίντι φόρεμα επέλεξε η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη, ενώ κομψή φορώντας μια έξωμη μπλε ρουαγιάλ τουαλέτα εμφανίσθηκε η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.
Ενα ιδιαίτερο ντε πιες επέλεξε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ενώ στο αγαπημένο του total blach look επέμεινε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Φόρεμα στον κλασικό συνδυασμό λευκού- μαύρου επέλεξε η σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στους προέδρους της Ελλάδας και της ΚίναςΟι πρώτες κυρίες Ελλάδας και Κίνας, Σίσσυ Παυλοπούλου και Πενγκ ΛιγουάνΤα προεδρικά ζεύγη Ελλάδας και Κίνας με μέλη της Προεδρικής ΦρουράςΤα προεδρικά ζεύγη Ελλάδας και Κίνας με τα μέλη του Λυκείου των ΕλληνίδωνΤετ α τετ ανάμεσα στην Μαρέβα Μητσοτάκη και την Γιάννα ΑγγελοπούλουΗ κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και δίπλα της ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος ΧριστοδούλουΑπαστράπτουσες οι κυρίες Μαρέβα Μητσοτάκη, Λίνα Μενδώνη και Ευγενία ΜανωλίδουΧειραψία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο ΔένδιαΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο δήμαρχος Αθηναίων Κωστής ΜπακογιάννηςΗ κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης ΤσίπραςΟι κυρίες Μητσοτάκη και ΑγγελοπούλουΑλλο ένα απρόσμενο πηγαδάκι: Χαμόγελα ανάμεσα στους κυρίους Τσίπρα, Βορίδη και ΒαρβιτσιώτηΜε στυλιστικές αναφορές στην τιμώμενη χώρα η επιλογή της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου δίνει περιεχόμενο στον όρο διπλωματία της μόδαςιδιαίτερα κομψή η κυρία Ευγενία ΜανωλίδουΞεχωριστή εμφάνισημε ιβουάρ φόρεμα από την κυρία Μαρίνα Σταυράκη ΠατούληΧαλαρό πηγαδάκι πριν από την έναρξη του δείπνου ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι ΓεωργιάδηΟι κυρίες Σίσσυ Παυλοπούλου και Πενγκ Λιγουάν, σύζυγος του προέδρου της ΚίναςΗ Μαρέβα Μητσοτάκη και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος ΔένδιαςΟι πρόεδροι Ελλάδας και Κίνας με τον Αλέξη ΤσίπραΗ κυρία Αγγελοπούλου εντοπίζει τη θέση της στο επίσημο δείπνοΜαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής ΜπακογιάννηςΧαμόγελα και καλή διάθεση στο Προεδρικό ΜέγαροΗ κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου και ο δήμαρχος Αθηναίων Κωστής Μπακογιάννης

loading...