Δείτε βίντεο: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ Η στιγμή του καβγά Τζήμερου – Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο

Άγρια ήταν η σύγκρουση του Γιάννη Πρωτούλη με τον Θάνο Τζήμερο στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιοποίησε ο δεύτερος, στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τζήμερος κατηγόρησε τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα»,«άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Όπως δείχνει το βίντεο, ο κ. Πρωτούλης απάντησε στον κ. Τζήμερο χρησιμοποιώντας σφοδρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «ξεφτίλα», «χαφιέ», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζιστή με το κοστούμι».

Στη συνέχεια, ο κ. Πρωτούλης εμφανώς εκνευρισμένος, προσέγγισε το σημείο που καθόταν ο κ. Τζήμερος, χωρίς οι παριστάμενοι να καταφέρουν να τον σταματήσουν, ενώ όπως φαίνεται, τον φτύνει. Στη συνέχεια, ακούγεται ο ήχος από το φλυτζάνι καφέ, που έπεσε στον κ. Τζήμερο.

Στο τέλος του βίντεο, ο επικεφαλής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ φαίνεται με το πουκάμισό του λερωμένο από τον καφέ και ρωτά αυτούς που βιντεοσκοπούν αν έχουν καταγράψει τα όσα συνέβησαν.

loading...