«Βράζει» ο Ελληνισμός: Κάτοικοι μπλόκαραν την κεντρική πλατεία στη Νάουσα – Τρίτη διαδοχική συγκέντρωση για το μεταναστευτικό (Βίντεο)


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι συγκεντρώσεις κατά της μεταφοράς προσφύγων σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και στη Νάουσα, όπου συγκεντρώθηκαν εκ νέου, Έλληνες πολίτες διαμαρτυρόμενοι για τις αυξημένες ροές μεταναστών.

Μια νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την μεταφορά προσφύγων στην ενδοχώρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νάουσα.

Κάτοικοι από τη Νάουσα και τις γύρω περιοχές συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία αντιδρώντας στη μεταφορά προσφύγων, σύμφωνα με τον ιστότοπο foninaousis.gr.

Επρόκειτο, σύμφωνα με το ίδιο μέσο για την τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των προσφύγων που έφθασαν στην πόλη.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα και ακολούθησε πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθούν εντάσεις.

Νωρίτερα σήμερα, κάτοικοι της περιοχής έκλεισαν τους δρόμους με τα οχήματά τους, αφού είχαν ενημερωθεί ότι θα έφταναν στην περιοχή λεωφορεία με μετανάστες, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :