Κομοτηνή: Φωτογραφίες σοκ του αστυνομικού που μαχαιρώθηκε από μετανάστη

Πέντε μαχαιριές κατάφερε ο αλλοδαπός στον 25χρονο αστυνομικό το απόγευμα της Κυριακής, σε επεισόδιο που ξεκίνησε έπειτα από απόπειρα ελέγχου του
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα τραύματα του 25χρονου αστυνομικού, που την Κυριακή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μετανάστη, που στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των χωριών Πολυάνθου και Σώστη, όταν δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε τον νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του πέντε μαχαιριές. Ο αστυνομικός διακομίστηκε άμεσα από τον συνάδελφό του στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», με σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Η τοπική εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής δημοσίευσε φωτογραφίες από τα τραύματα του αστυνομικού, από τις οποίες προκύπτει πόσο σοβαρά κινδύνεψε η ζωή του. Ο 25χρονος αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία της εφημερίδας, ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Το θύμα θα παραμείνει στο νοσοκομείο Κομοτηνής προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενώ για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.

loading...