ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΘΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ…..


γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων δεν είναι εξωτερικός, αλλά εσωτερικός.
Το πολιτικό σύστημα έχει βάλει όλες τους τις δυνάμεις για να εξαφανίσει τους Έλληνες, αφού πρώτα τους εξαθλίωσε, τους εξανδραπόδισε και τους εξόρισε.

Όλη η Βουλή είναι σε γενικές γραμμές ένα μαύρο χάλι, κατώτεροι των περιστάσεων, ανθρωπάρια στην κοσμάρα τους, κολλημένοι στα προνόμια τους, χωρίς καμία συναίσθηση για το εθνικό έργο που πρέπει να επιτελέσουν. Με κορυφαίους ανόητους εκεί μέσα τις ηγεσίες όλων των κομμάτων.

Μετά τον Τσίπρα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης μετά των συνεργατών που επιτίθενται στα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που μας έχουν απομείνει με τις κοτσάνες κατά ριπάς που εκτοξεύουν και με τις ανθελληνικές τους κορώνες.

Και δεν τους αρκεί αυτή η δολοφονία των εγκεφάλων μας. Θέλουν και την φυσική μας εξόντωση γεμίζοντας τον τόπο μουσουλμάνους και μπάζοντας στην χώρα όποιον του έχει γυαλίσει το γωνιακό οικόπεδο της Ευρώπης και επιθυμεί σπίτι με όλα τα κομφόρ για αυτόν και τα 162 μέλη της οικογένειας του, μαζί με μισθό, τον οποίο θα λαμβάνει ξάπλα.

Οι Μητσοτακαίοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και ουδείς επιθυμεί να μετατραπεί η Ελλάδα σε μουσουλμανάτο. Το πώς ζει ο Ελληνας στο μουσουλμανάτο είναι ολοφάνερο πλέον στο κέντρο της Αθηνοκαμπούλ, στην Μυτιλήνη και σε άλλα μέρη που σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου.

Οι ανιστόρητοι Μητσοτακαίοι, που σπούδασαν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου στο εξωτερικό βγαίνοντας ουσιαστικά αγράμματοι από τα αμερικανοεγγλέζικα πανεπιστήμια, κάτι που δεν μου προξενεί καμία εντύπωση, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η αντιπαράθεση του ελληνισμού με τους «βαρβάρους» έρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι γραμμένη στο DNA του Έλληνα, έχει χυθεί για αυτή πολύ αίμα και η ουσία της είναι μία και μοναδική. Η ελευθερία του ανθρώπου απέναντι στον δεσποτισμό, στη δουλικότητα και την υποταγή.

Αν νομίζουν οι Μητσοτακαίοι ότι έχουμε κάποιο σεβασμό στην μαντίλα, στην υποταγή και στους τουρλωμένους κ@@@@ δέκα φορές την ημέρα ή ότι θα τον αποκτήσουμε κάποια στιγμή συγκινημένοι από το δράμα του θαλασσοπνιγμένου μουσουλμάνου που μας δουλεύει ψιλό γαζί, να τον ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε και δεν θα τον αποκτήσουμε ποτέ και καλά θα κάνουμε, γιατί δεν προκόψαμε σκυμένοι και κουκουλωμένοι.
Αν διδαχθήκαμε κάτι μέσα στην ιστορία μας είναι ότι αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός του αγώνα. Οχι του Τσιπροαγώνα των κλόουν της πολιτικής.
Ο αγώνας του Ελληνα.
Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε εθνικά, στα τσακίδια και να έρθει ο επόμενος.
Εχει κόσμο πολύ μέσα η ΝΔ και ο χώρος αυτός.
Και δεν χρειάζεται να ζήσουμε εθνική τραγωδία για να πάμε στον επόμενο.

—-

Στέλνει τους βουλευτές στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να δεχτούν τον εξισλαμισμό τους. Είναι λέει οικογένειες με παιδιά.Ε και; Ακόμη χειρότερα. Δεν θα φύγουν ποτέ, θα κάνουν κι άλλα παιδιά και ο εποικισμός καλά θα κρατεί.

Θέλει πλέον οργάνωση του κόσμου, οργάνωση των τοπικών κοινωνιών και αλληλεγγύη μεταξύ μας. Το πρόβλημα δεν αγγίζει πια έναν τόπο. Αγγίζει όλη την χώρα κι αν δεν είναι σήμερα πρόβλημα του ενός, αύριο θα είναι. Για αυτό να είστε σίγουροι. Από το 2008 που ξ…εκίνησε στις γειτονιές μας έχει απλωθεί πλέον σε μέρη που κανείς δεν το περίμενε. Κάνει καρκινικές μεταστάσεις συνεχώς.

Αν παρακολουθήσετε τα ρεπορτάζ είναι γεμάτα ευχολόγια και υποθέσεις «αν μειωθούν οι ροές, αν σταματήσει η Τουρκία να στέλνει βάρκες, αν πάρουν πίσω μερικούς, αν βοηθήσει η Ευρώπη» κτλ κτλ. Αυτή είναι η πολιτική τους. Ψέμματα και ευχολόγια.

Είναι πασιφανές ότι ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πριν εκλεγεί ότι θα εφαρμόσει αυτό το εποικιστικό σχέδιο, μην υπολογίζοντας προφανώς στις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς ο ίδιος ζει σε γυάλα και το περιβάλλον του είναι αυλοκόλακες και η δουλίτσα μας να γίνεται τύποι. Δεν περίμενε αντιδράσεις, το μυαλό του λειτουργεί και με χρονοκαθυστέρηση, βρίσκεται ακόμη στο 2007 όταν η πολυπολιτισμική μπουρδολογία ήταν στα φόρτε της. Και το δικό του και των άλλων ανιστόρητων ιδεοληπτικών της παρέας.
Οι βουλευτές θα τάξουν τριάντα αργύρια και θα ψάξουν για τον Ιούδα, που θα είναι κομματικός. Γνωστά αυτά.
Εχει δεσμευτεί και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πίεση από τους χρηματοδότες που ταϊζουν τα ΜΜΕ για να κάνουν το μαύρο άσπρο και να φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη λίρα 100, όπως πριν παρουσίαζαν και τον Τσίπρα ως σωτήρα.

Χρειάζεται ομοψυχία και οργάνωση. Αν πουν οι κοινωνίες όχι και οι βουλευτές γιουχαϊστούν, γιατί το θέλει ο οργανισμός τους, υπάρχει ελπίδα. Τα Βρασνά έδειξαν τον δρόμο.
Ας πιέσουμε και να δούμε μέχρι πού έχουν σκοπό να το πάνε.

….
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star «65 ξενοδοχεία υπέβαλλαν αίτηση για τη φιλοξενία προσφυγών και μεταναστών στην ενδοχώρα, απ’ όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας. Θεωρείται ότι επαρκούν για 20.000 ανθρώπους και η μίσθωση θα έχει διάρκεια έξι μήνες» τόνισε η επικεφαλής του πολιτικού και οι οικονομικού ρεπορτάζ του Star.
Όπως διευκρίνισε, οι πρόσφυγες και μετανάστες που θα εγκατασταθούν δεν θα ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού ανά περιοχή. Για παράδειγμα, στο νομό Λάρισας με π…ληθυσμό 280.000 πολίτες θα μεταφερθούν από τα νησιά 2.800 άνθρωποι.

«Το σχέδιο προβλέπει ότι δε θα αιφνιδιαστεί πλέον κανείς. Κυβερνητικά στελέχη θα πάνε σε όλη την Ελλάδα, για να τους εξηγήσουν ότι είναι οικογένειες με μικρά παιδιά ενώ όλοι οι δήμοι θα πάρουν και ανταλλάγματα – χρήματα η έργα. Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες θα εγκαθίστανται. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι οι ροές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μόνο το τελευταίο 48ωρο είχαμε 795 αφίξεις, που σημαίνει ότι τα νησιά θα ξαναγεμίσουν μόλις αδειάσουν»…

Επαναλαμβάνω «Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται.»
«Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται.»
«Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται.»

Και τώρα ας ξεκολλήσουμε από τις παρτσακλές στραβοχυμένες της παρέλασης κι ας αναλογιστούμε τί σημαίνει για την δημοκρατία, που μας έχουν πρήξει οι και καλά δημοκρατικοί τύποι το «Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (ιδέ μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται.»

Ας αναλογιστούμε το ότι στο νομό Λάρισας θα πάνε 2800 μουσουλμάνοι, δηλαδή ένα μεγάλο μουσουλμανικό χωριό, οι οποίοι να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι διάσπαρτοι.

Να υποθέσω ότι το πού θα εγκατασταθούν οι λάθρο δεν το έχουν ανακοινώσει, αλλά το φυλάνε για έκπληξη στις τοπικές κοινωνίες.

Στο σπίτι του Μητσοτάκη, των λαθρολάγνων της ΝΔ, του κ. Λεκλέρ της Υπατης και του κ. Ρόκο του ΔΟΜ πόσοι μουσουλμάνοι θα πάνε;

Αμα ξαναπώ ότι είναι αλήτες, θα φταίω;

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :