ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Στο ρυπαρό Πεκίνο ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναζητεί το χαμενό παράδεισο των επενδύσεων της Ελλάδας. Τι και αν η Ελλάδα έχει υπογράψει στρατηγική συμφωνία με την παγκόσμια δύναμη των ΗΠΑ, τι και αν ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στην Κίνα ως “συστημικό αντίζηλο” της Ε.Ε. και χώρα που “έλκει τα θύματά της προς ιδίον όφελος και μετά τα εγκαταλείπει στα χρέη”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνυπάρχει με την Μαντάμ “Ο” στην Κίνα για μπίζνες.

Και με την Κίνα και με τις ΗΠΑ δεν γίνεται γιατί απλά πρεσβεύουν αντίθετα πολιτικά συστήματα και αντίθετη αντίληψη περί ατομικής ελευθερίας και αξιοπρέπειας. Εξάλλου στο τέλος μόνο ένας χωράει στο βάθρο της παγκόσμιας ηγεμονίας. Η Ελλάδα της “κανονικότητας” του Κυριάκου Μητσοτάκη που χωρίς ντροπή συνεχίζει την πολιτική “ανοικτών θυρών” στο Αιγαίο προσφέροντας ανεκτίμητες κρατικές υπηρεσίες σε διεθνή κυκλώματα διακινητών ανθρώπων και εμπορευμάτων, οφείλει να αποφασίσει σε ποια πλευρά της ιστορίας του 21ου αιώνα θα ταχθεί. Η γέφυρα της διεθνούς μαφίας δεν μπορεί να είναι για πολύ ακόμα ανοικτή, όπως εξάλλου έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια όλα τα ευρωπαϊκά κράτη πλην της Ελλάδας.

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα όπως αποδεικνύεται από την συμπόρευση Κυριάκου και Όλγας η ελληνική ελίτ αρνείται να πορευτεί το δρόμο της Δάφνης, το δύσκολο δρόμο της δημιουργίας νικητών εις όφελος του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας. Συνεχίζει να “λούζεται” καθημερινά την ενημέρωση των λαθρεμπόρων και να αγωνίζεται παθιασμένα για ό,τι έκανε επί δεκαετίες. Το ξέπλυμα στα γάργαρα νερά του διεθνούς “μαύρου” χρήματος. Να δεις στο τέλος ότι θα γυρίσει και ο Κυριάκος με την Golden Visa στα χέρια πανηγυρίζοντας για τους επενδυτές της Κίνας, της Λατινικής Αμερικής και άλλων εξωγώριων παραδείσων που συνωστίζονται για επενδύσεις.

Τι Κυριάκος, τι Αλέξης, η Ελλάδα παραμένει στον πάτο κάθε παγκόσμιας λίστας αναζητώντας το ραντεβού με τη Δάφνη, έναν ηγέτη που δεν θα συμπορεύεται με το σκοτάδι και τις εφήμερες ηδονές…

Λ.ΚΑΛ.

loading...