ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Συνέλληνες.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι σωβινιστής ή ρατσιστής, δεξιός ή αριστερός, κεντρώος ή κάποιο άλλο κόμμα (κομμάτι) γιατί αυτά είναι τα αίτια του κατακερματισμού του ‘Έθνους και ξένα προς το Ελληνικό πνεύμα το οποίο αγνοούν όλοι οι πολιτικοί. Είμαι μόνο θιασώτης του φιλοσοφικού οικοδομήματος της αρχαίας Ελλάδος.

Δεν είμαι αντίθετος με την χριστιανική θρησκεία λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, αλλά λόγω της εγκληματικής συμπεριφοράς της εναντίον της Ελλάδος εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Τόσο ο Τούρκος πατριάρχης του Γένους των Ελλήνων!!! όσο και ο αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος φανατικοί μισέλληνες υποθάλπουν, την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών για να σβήσουν τον Ελληνισμό. Υπάρχουν αδιάψευστες ιστορικές αποδείξεις που επιβεβαιώνουν την εγκληματική τους δράση.

Η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες, ή Ελλάδα είναι Ευρώπη, ο Τσίπρας χθες και ο Μητσοτάκης σήμερα, γιατί δεν κλείνουν τα σύνορα της Ελλάδος αλλά μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε άσυλο φυγάδων εγκληματιών, δολοφόνων Ασιατών  και όχι Σύριων που έχουν πόλεμο.

Η Τουρκία προειδοποίησε ότι θα στείλει στην Ευρώπη 4.500.000 λαθρομετανάστες δηλαδή στην Ελλάδα και οι Έλληνες τι κάνουν; Κάνουν διαδηλώσεις για την Βενεζουέλα και την Χιλή και καίνε την Αθήνα για τον Φύσσα και τον Γρηγορόπουλο.

Συνέλληνες οι πολιτικοί αδιαφορούν για την Ελλάδα η σωτηρία της οποίας είναι πλέον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, πριν να είναι αργά.

Γεράσιμος Καλογεράκης 

loading...