ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!!

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει η Anna Art

Έλληνες και Ελληνίδες όλου του κόσμου αφυπνιστείτε πρίν χάσουμε την ιερή αυτή γή , πρίν χαθεί το γένος μας!!

Επιχειρείται για άλλη μία φορά μία ολοκληρωτική καταστροφή της πατρίδας μας αντίστοιχη με της Μικρασιατικής που οι μουσουλμάνοι είχανε καταλάβει ελληνικά εδάφη και περιουσίες των Ελλήνων προγόνων μας!

Όπως είχανε αλώσει τότε τα εδάφη μας και ότι ανήκε στους Έλληνες και τους διώξανε από τα μέρη τους το ίδιο ακριβώς επιχειρείται και τώρα με τις ευλογίες των δοσίλογων πολιτικών μας , των Εισαγόμενων αλληλέγγυων και ΜΚΟ, των αιμοδιψών τοκογλύφων δανειστών μας, με την συνεργασία των Ανθέλληνων Ελληνόφωνων προδοτών ανά όλη την επικράτεια, όπως και με την αγαστή συνεργασία όλων των εξουσιών και της κεφαλής της Οθοδόξου θρησκείας των Ελλήνων!

Οι προδότες πολιτικοί με την στάση τους από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τους πρωθυπουργούς υπουργούς βουλευτές, αφήνουν να εννοηθεί ότι μάλλον δεν είναι Ελληνικής καταγωγής και ότι ποτέ δεν αγάπησαν αυτόν τον ευλογημένο τόπο αλλά διορίζονται από ξένες Εταιρείες για να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα αλλά και τα δικά τους!

Αυτοί είναι όλοι απάτριδες διότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν αλόγιστα τις τσέπες τους με αργύρια και δεν νοιάζονται όπου και να πάνε να κατοικήσουν διότι πιστεύουν ότι με τα λεφτά τους τους ανήκει ο κόσμος όλος!

Όμως εμείς; Εμείς που γεννηθήκαμε σε αυτήν την γή, εμείς που οι γονείς μας οι παππούδες μας πασχίσανε σε αυτήν την γή για να μας μεγαλώσουν , που με τους κόπους τους καί τους κόπους μας κάναμε περιουσίες θα τα παραδώσουμε όλα αμαχητί στους προδότες και στους βάρβαρους κατακτητές;

Θα παραδώσουμε την γή που ποτίστηκε με ωκεανούς αίματος , από τους προγόνους μας, για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι;

Το κράτος έθνος μας αυτήν την στιγμή είναι σε πλήρη αποσύνθεση!

Δεν λειτουργεί σωστά απολύτως τίποτε!

Δεν λειτουργεί σωστά η υγεία, δεν λειτουργεί σωστά η παιδεία δεν λειτουργεί σωστά η αστυνόμευση δεν λειτουργεί σωστά ο στρατός , δεν λειτουργεί σωστά καμμία απολύτως υπηρεσία εκτός από τις υπηρεσίες που εισπράττουν φόρους και δασμούς από τους Έλληνες δηλαδή αφαίμαξη χωρίς καμμία ανταπόδοση!

Οι προδότες υπουργοί βουλευτές κλπ υπόσχονται στους πολίτες να φέρουν λαθραίους εισβολείς που θα αναλογεί από 10% έως και 40% του πληθυσμού κάθε τόπου ενώ κοροϊδεύουν και αντί για αυτά τα ποσοστά κουβαλάνε το διπλάσιο ποσοστό των Ελλήνων που κατοικεί σε κάθε χωριό η πόλη της Ελλάδας και οι ροές συνεχώς αυξάνονται!

 Μας φέρνουνε λαούς τριτοκοσμικούς χαμηλού επιπέδου πολιτισμού από όλη την Ασία και την Αφρική από μη εμπόλεμες χώρες και προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι είναι πρόσφυγες με συνεργασία των προπαγανδιστικών ΜΜΕ!

Όλοι όσοι έρχονται είναι νεαροί ανήλικοι το πολύ μέχρι 35 ετών που τους ταίζουν τους ποτίζουν για να είναι έτοιμοι να επιτελέσουν το καθήκον τους όταν έρθει η ώρα!

Όσοι ακόμη δεν καταλάβατε η δεν ακούτε τις αναλύσεις ειδικών για την κατάσταση διαβάστε λίγο την ιστορία της Μικρασιατικής καταστροφής για να καταλάβετε μπάς και μπείτε στο νόημα!

Αυτοί που παρανόμως εισβάλλουν στην χώρα μας απέδειξαν τις εχθρικές διαθέσεις τους κλείνοντας παράνομα πολλές φορές τους δρόμους μας, παρενεχλώντας κατοίκους, βίασαν νεαρά κορίτσια, κλέψανε, ακούμε καθημερινά ότι μαχαιρώνονται μεταξύ τους, αφόδευσαν σε ιερούς χώρους, κάψανε κέντρα φιλοξενίας, βανδάλισαν μνημεία , τάφους, προσπαθούν να μας επιβάλλουν την κουλτούρα τους την πίστη τους φορώντας τις μπούργκες και όπως (βλέπε Αρχιεπίσκοπο Ελλάδας που έβγαλε τον σταυρό όταν τους επισκέφτηκε μην τους προκαλέσει, και με έμμεσο τρόπο επιβολή να μην τρώμε χοιρινό) για να μην τους προκαλούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...