Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Χαμός έγινε τις τελευταίες ημέρες από αεροψεκασμούς, ειδικά στις 6 Νοεμβρίου, στην Ελλάδα. Που βρέθηκαν τόσα πολλά αεροπλάνα
να κυκλοφορούν όλα μαζί και προς όλες τις κατευθύνσεις ψεκάζοντάς μας, ενώ άλλες ημέρες είναι εξαφανισμένα; Αποσβολωμένοι οι Έλληνες παρατηρούσαν στον ουρανό.

Μάλλον, επειδή αρχίσαμε να αντιδρούμε στην εγκατάσταση των αλλογενών εισβολέων στην πατρίδα μας σκέφθηκαν να μας συνετίσουν .

Έτσι θα μας άφηναν νομίζετε; Σκέφθηκαν, να μας χορηγήσουν την «δόση» μας για να ηρεμήσουμε και να λέμε σε όλα «Ναι», με τις τεχνικές mind control που χρησιμοποιούν, των οποίων έχουν την αποκλειστικότητα.

Πόσοι παρατήρησαν ότι τις επόμενες των αεροψεκασμών ημέρες ο ήλιος δεν έκαιγε όσο θα έπρεπε; Αυτό συνέβαινε εξαιτίας της μεμβράνης των βαρέων μετάλλων που άφησαν στην ατμόσφαιρα τα αεροπλάνα.

Απ’ όλ’ αυτά τα αεροπλάνα που μας ψέκαζαν, κάνοντας τον ουρανό σαν μπακλαβά, κάποια θα ήταν σίγουρα εκτός αεροδιαδρόμων.

Αποκλείεται όλα αυτά να ευρίσκοντο εντός αεροδιαδρόμων, επειδή δεν χωρούσαν αλλά έχουμε και πολεμικά αεροσκάφη που πρέπει να πετάξουν και θέλουν τον χώρο τους και αυτά, διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί ν’ αναχαιτίσουν τούρκους.

Αλλά, και για να περνάνε τόσα αεροπλάνα μαζί σημαίνει ότι υπήρξε προγραμματισμός από ξένους, απλά κάποιοι εδώ στην Ελλάδα έδωσαν τις απαιτούμενες άδειες διέλευσης. Γι αυτές τις άδειες είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση του πρωθυπουργεύοντος κυρίου Μητσοτάκη.

Οι αεροψεκασμοί διεθνώς, συμβάλουν στην κατά το δυνατόν απρόσκοπτη εδραίωση της Νέας Τάξης.

Όταν οι κρυφοί ηγέτες του πλανήτη διαπίστωσαν ότι με την τεχνολογία τους θα μπορούσαν να διαμορφώνουν αφανώς την ζωή και τις συμπεριφορές των ανθρώπων στην Γη, έθεσαν σε εφαρμογή τους αεροψεκασμούς, πλην όμως ήθελαν πολλά αεροπλάνα στον αέρα οπότε διαμόρφωσαν έτσι τις συνθήκες στα πλαίσια της «ελεύθερης οικονομίας» τους, (όλα ελεύθερα τα ‘χουν, εκτός από τους ανθρώπους) ώστε οι ιδιώτες, δηλαδή αυτοί οι ίδιοι, ν’ αναπτύξουν αεροπορικές εταιρίες ώστε να τεθεί το σχέδιό τους σ’ εφαρμογή.

Κάποια σημεία όμως στο όλο εγχείρημα μαρτυρούν τα δόλια όσο και αποτρόπαια σχέδιά τους και αυτά θα τα δούμε ένα-ένα.

Κατ’ αρχάς ο πολλαπλασιασμός των πτήσεων τα τελευταία χρόνια. Ποτέ στην Ιστορία της Γης δεν υπήρξαν τόσες πτήσεις.

Έπρεπε να πολλαπλασιαστούν οι πτήσεις για κάποιους λόγους και διότι έπρεπε να ρίξουν πολλούς τόνους βαρέων μετάλλων, κυρίως αλουμίνιο, το οποίο ευθύνεται για πολλές νέες ασθένειες, σύμφωνα με κάποιους αναλυτές.

Ας πάει κάποιος Έλληνας να κάνει εξετάσεις αίματος για να δει τα βαρέα μέταλλα που έχει στο αίμα του και από την στιγμή που θα το επιχειρήσει θα πέφτει από την μία έκπληξη στην άλλη.

Για να πολλαπλασιαστούν οι πτήσεις έπρεπε ν’ απλοποιηθούν οι διαδικασίες διελεύσεως των συνόρων και να είναι φθηνά τα εισιτήρια. Έκαναν και τα δύο. Δεν προέκυψε τυχαία το γεγονός το να είναι φθηνότερα να πας ένα τριήμερο στο Λονδίνο, παρά στο χωριό σου.

Στο Λονδίνο πας άμεσα, ενώ στο χωριό σου θα σταματάς κάθε λίγο και λιγάκι για να πληρώνεις διόδια, άσε την πανάκριβη βενζίνη λόγω υπερφορολόγησης. Προσέξτε, τριήμερο όχι παραπάνω, για να ξαναπάς, για να ξαναπετάξει το αεροπλάνο για να ξαναψεκάσει.

Πηγαίνοντας στο εξωτερικό, θα έρθεις σ’ επαφή με ξένους από την μια, και από την άλλη θα κοπούν σιγά-σιγά οι ρίζες σου από το χωριό σου, θα το απαξιώσεις και το κυριότερο, θα ξεχάσεις την χώρα σου και μοιραία να πάψεις να την αγαπάς.

Και έτσι ευνοείται η παραπολυπολιτισμικότητα, και έτσι ήρθε ερήμωση της επαρχίας, και έτσι έχουν τώρα δικαιολογία για να βάζουν τον συρφετό των αλλόφυλων και αλλόθρησκων ατάκτων εισβολέων στο εσωτερικό της χώρας με στόχο των αφανισμό μας.

Πολλά από τα αεροπλάνα που ψεκάζουν, πετάνε εκτός αεροδιαδρόμων, με ειδική άδεια των χωρών που ελέγχουν τον εναέριο χώρο, πλην όμως, επειδή πολλές φορές δεν υπάρχουν αρκετά αεροπλάνα για να ψεκάσουν έχουν διαμορφώσει το εσωτερικό πολλών επιβατικών αεροσκαφών σε ψεκαστικά.

Ενώ δηλαδή απ’ έξω φαίνονται σαν πολιτικά, στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται μόνο για αεροψεκασμούς.

Τέτοια αεροσκάφη έχουν επιθεωρήσει τόσο ο Κος Ντόναλντ Τράμπ όσο και η Κα Άγγελα Δωροθέα Μέρκελ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, όπως προκύπτει από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...