Γελούσαν Υποτιμητικά Μπροστά Στον Τάφο Του Άγνωστου Στρατιώτη. Η Αντίδραση Του Σκοπού Αξίζει Συγχαρητήρια!

Όσοι επισκέπτονται το Εθνικό Κοιμητήριο του Arlington καταλαβαίνουν γιατί η επίσκεψη στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι μια τραγική εμπειρία.

Ο τάφος χτίστηκε μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να χωρέσει τα μη αναγνωρισμένα σώματα στρατιωτών, αεροπόρων, πεζοναυτών και ναυτών που πέθαναν στον πόλεμο.
Αμέτρητα σώματα άγνωστων Αμερικανών βρίσκονται μέχρι σήμερα στον τάφο. Όσοι πηγαίνουν στην αλλαγή φρουράς, βλέπουν μια τελετή που τιμά με σεβασμό τους πολεμιστές. Ανάλογα με την εποχή, ο φύλακας αλλάζει κάθε μισή ή μία ώρα, βεβαιώνοντας ότι ένας στρατιώτης προσέχει συνεχώς τον τάφο, ακόμα και όταν το νεκροταφείο είναι κλειστό.

Η αλλαγή φρουράς είναι ιερή και για το στρατό αλλά και για τους Αμερικανούς. Όσοι παρευρίσκονται πρέπει να παραμείνουν σιωπηλοί εκτός από τον στρατιώτη που φεύγει και λέει: “Το πόστο και οι εντολές παραμένουν σύμφωνα με τις οδηγίες” και τον επόμενο που λέει: “Οι εντολές είναι γνωστές”.

Τι συμβαίνει όταν κάποιοι τουρίστες δεν σέβονται την τελετή; Αν και οι στρατιώτες έχουν ειδικές εντολές να μην μιλάνε κατά τη διάρκεια της τελετής, ένας στρατιώτης αρνείται να αφήσει τους αγενείς τουρίστες να χαλάσουν την ιερή τελετή με το ενοχλητικό τους γέλιο.

loading...

3 thoughts on “Γελούσαν Υποτιμητικά Μπροστά Στον Τάφο Του Άγνωστου Στρατιώτη. Η Αντίδραση Του Σκοπού Αξίζει Συγχαρητήρια!

  1. Απόλυτα κατανοητό!… απόλυτα σεβαστό!… Εκεί βέβαια τιμώνται στρατιώτες που τους γέννησαν μανάδες!……… Ενώ εδώ στον Τόπο μας, εκεί στην πλατεία συντάγματος τιμώνται κάτι ''χωριατόπαιδα'' που τα γέννησαν ''κατσίκες'', γι' αυτό καί δεν επιβάλλεται κανένας σεβασμός!…. Εξ άλλου εκεί, στας Αμερικάς τιμώνται οι νεκροί μιάς μακραίωνης ιστορίας, σχεδόν 250 ετών!!!….. Ενώ εδώ στην Ελλαδίτσα…. υποτίθεται ότι τιμώνται οι ''''ελάχιστοι''''' ΝΕΚΡΟΙ μιάς ολιγόχρονης Ιστορίας μόνο 13500 ετών!!!………….. Εγώ προτείνω να πυροβολείται επι τόπου όποιος προσεγγίζει το Ελληνικό μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, χωρίς να επιδεικνύει τον πρέποντα σεβασμό!… ακόμα καί όταν πλησιάζει με τα χέρια στις τσέπες!……… Αλλιώς είμαστε ανάξιοι του ονόματος ''ΕΛΛΗΝ''…καί να πάμε να πνιγούμε, όλοι μας, ομαδικά!…… …Λ.

  2. Σωστα πολυ σωστα τα λες Αγαπητε. εδω εχουμε δει κατ'επαναληψη απλυτα κουμμουνοαναρχικα κοπροσκυλα προστατευομενα και κατευθυνομενα κακα τα ψεμματα απο τουσ κοπριτεσ απλυτοπκουμμοινιστεσ του συριζα ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΩΤΟ – ΚΛΑΣΑΤΩΝ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΩ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΟΤΙ ΚΛΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΩΤΠΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΝ ΚΟΡΕΣ ΧΑΣΙΚΛΟΥΔΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΡΙΕΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΥΙΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΟΣΛΗΣΤΕΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ (ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ??) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΕΥΖΩΝΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΥΡΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΡΙΠΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΘΤΕΡΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟ ΛΗΣΤΗ ΥΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΦΑΡΤΜΑΚΟΧΕΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΛΚΗ ΤΟΝ 11 ΦΟΡΕΣ ΑΤΙΜΟ ΔΕΙΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟ-ΠΑΝΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΚΑΚΩΣ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΔΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΑ ΛΟΓΩ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΗΣΑΝ ΓΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΡΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΡΑΓΙΣΙΑ….ΑΥΤΗ ΑΤΥΧΩΣ ΕΙΒΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥΣΤΟ-ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΙΕΣ ΣΤΟΛΡΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ''ΦΑΣΙΣΤΕΣ' ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ …ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΜΛΥΝΙΑ ΣΑΠΊΑ? ….Ε ΝΑΑΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ Ρ5ΑΧΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΠΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ…..

    ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΟ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΣΑΣ ΘΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Σχόλιο στην παρακάτω ανάρτηση με τον τίτλο:
    "Το στοματικό σεξ στα σχολεία"

    Το στοματικό σεξ, πεολειχία και αιδοιολειχία, το γνωστό 69, εάν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, είναι η περισσότερο ηδονική μορφή σεξ και γιά τους δύο.
    Μόνο σε ανέραστους, στερημένους και ανώμαλους δεν θα άρεσε.

Comments are closed.