Ο Ελληνικός τύπος έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση  του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Νίκολας Μπερνς ότι «οι ΗΠΑ με τον Τράμπ δεν θα στηρίξουν την Ελλάδα σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία». Για νέο μας το λέει; Όταν ήταν αυτός πρέσβης οι ΗΠΑ θα βοηθούσαν την Ελλάδα;;; Για Αμερικανάκια μας περνάει;;;

   Ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι ηλίθιος να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, μόλις χθες συνέλαβε άλλους 150 Τούρκους Αξιωματικούς και τους έκλεισε στις φυλακές.  Με τι στρατό θα πολεμήσει με τους μισθοφόρους που χρυσοπληρώνει; Έχει τους ρωσικούς πυραύλους S-400 κι εμείς έχουμε τους S-300 γιατί οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτε; Οι Ελληνικές εφημερίδες μετέβαλαν τον Τούρκο πρόεδρο σε Σουλτάνο στρατηλάτη επειδή χτυπάει άμαχους και άοπλους Κούρδους, με την Ελλάδα θα έχει σοβαρά προβλήματα αφού το πάνω από 55% των Τούρκων είναι εναντίον του και στο εσωτερικό θα αντιμετωπίσει τρομερά προβλήματα.

   Η κατάσταση αυτή της Τουρκίας υποχρεώνει τον Τούρκο  Πρόεδρο να κάνει εξαγωγή προβλημάτων, όλη η ανθελληνική προπαγάνδα κορυφώθηκε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του στρατού εναντίον του, για τον οποίο εμείς είμαστε ο κακός μπαμπούλας και οι Τούρκοι είναι οι νταήδες που θα μας φάνε για ορεκτικό.

  Η δήλωση του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Νίκολας Μπερνς είναι πολύ πονηρή και στοχεύει στην αποδυνάμωση του προέδρου Τράμπ, εν όψει και τον ερχομένων εκλογών το 2020 για να κερδίσει τους ψήφους της ομογένειας.

    Συνέλληνες

    Το ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι μας και δεν χρειαζόταν να μας το πει ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ και πάντα μόνοι μας γράψαμε ιστορία αφθάστου μεγαλείου. Όλοι αυτοί οι ύποπτοι προσπαθούν να μας τρομάξουν για να μην πολεμήσουμε. Κάνουν λάθος.

Εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν μετρήσαμε ποτέ τον εχθρό με την αριθμητική του δύναμη. Τον πολεμούσαμε και τον νικούσαμε.

Είμαστε Έλληνες και δεν σκύβουμε το κεφάλι και «Μπροστά στους θεούς όρθιοι μιλάμε».

Φιλικότατα

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...