ΔΕΝ πίστεύουν αυτό που έζησαν οι αστυνομικοί στο Βόλο: Θα κάνουν να κοιμηθούν πολλές μέρες (BINTEO)

Όλα ξεκίνησαν όταν δικαστικοί επιμελητές,
πήγαν στο διαμέρισμα ενός 67χρονου στον Άλμυρό, με σκοπό να το κάνουν έξωση, εκτελώντας την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμυρού. Αυτό όμως που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς τους.
Όπως γίνεται στη σχετική διαδικασία, οι δικαστικοί επιμελητές του χτύπησαν το κουδούνι και όπως αναφέρεται, ο 67χρονος, άνοιξε την πόρτα -όπως πιστεύεται-σε κατάσταση μέθης. ,
Η ώρα ήταν 13:30. Στη σύντομη συνομιλία τους, οι δικαστικοί επιμελητές τον ενημέρωσαν για την έξωση, για την οποία ήδη γνώριζε. Έτσι τού ζήτησαν να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το σπίτι, ωστόσο εκείνος με διάφορους τρόπους καθυστερούσε τη διαδικασία.
Οι δικαστικοί επιμελητές κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν την αστυνομία προκειμένου να συνδράμει. Στο σπίτι του άτυχου άνδρα έσπευσε κλιμάκιο του Α.Τ. Αλμυρού, και στην παρουσία του, ο 67χρονος φάνηκε να συμμορφώνεται.
Άρχιζε να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα. Δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί περίμεναν να ετοιμαστεί. Εκείνος όμως, πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι, πήγε στην αυλή του σπιτιού που βρίσκεται η τουαλέτα και έκανε χαρακίρι, καρφώνοντας το στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής του χώρας.
Η ώρα περνούσε και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν. Τον βρήκαν να κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα της τουαλέτας και προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του taxydromos.gr, κλήθηκε και έσπευσε επί τόπου ασθενοφόρο, που διακόμισε τον άνδρα με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.
Χθες νωρίς το απόγευμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα τραύματα που κατάφερε στον εαυτό του δεν είναι βαθιά για να πειράξουν κάποιο ζωτικό όργανο, είναι επιφανειακά, έχασε όμως πολύ αίμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός κινδύνου.
Όπως δηλώνουν μετά το αιματηρό συμβάν δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν από την τραγωδία που βίωσαν.

https://www.el.gr

loading...