Οθωνοί: Ο απίστευτος λόγος που οι 82 κολώνες της ΔΕΗ δεν φωτίζουν την περιοχή – Νέα ιστορία ελληνικής τρέλας – video

Την αγανάκτηση των ελάχιστων μόνιμων κατοίκων του βορειοδυτικότερου σημείου της Ελλάδας, των Οθωνών, που υπάγεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Διαποντίων Νήσων, προκαλεί η αμετάβλητη εδώ και χρόνια κατάσταση του απόλυτου σκοταδιού που «πνίγει», μόλις νυχτώσει, το λιμάνι του Άμμου στο νησί. Μας έχει φάει το μαύρο σκοτάδι, εξομολογείται στο Open, ο Γιάννης Κατέχης, κάτοικος Οθωνών […]
Την αγανάκτηση των ελάχιστων μόνιμων κατοίκων του βορειοδυτικότερου σημείου της Ελλάδας, των Οθωνών, που υπάγεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Διαποντίων Νήσων, προκαλεί η αμετάβλητη εδώ και χρόνια κατάσταση του απόλυτου σκοταδιού που «πνίγει», μόλις νυχτώσει, το λιμάνι του Άμμου στο νησί.

Μας έχει φάει το μαύρο σκοτάδι, εξομολογείται στο Open, ο Γιάννης Κατέχης, κάτοικος Οθωνών καταγγέλλοντας ότι «η εικόνα με τον φωτισμό είναι ανύπαρκτη. Εδώ και πέντε χρόνια είχε γίνει μελέτη, η μελέτη από τον προηγούμενο πήγε στον επόμενο δήμαρχο, όμως… χάθηκε στο δρόμο.

Ξέχασαν να δημοπρατήσουν τα καλώδια. Υπάρχουν 82 στύλοι με λάμπες στημένοι και δεν υπάρχουν καλώδια! Σ’ αυτό δεν ευθύνεται η ΔΕΗ, αλλά τα αρμόδια συνεργεία του δήμου, που δεν έλεγξαν τον εργολάβο την ώρα που έκαναν τη δουλειά…»

Μετά από το χρόνιο αίτημα των κατοίκων φένεται να γίνεται μία προσπάθεια προκειμένου να προκύψει μία νέα συμπληρωματική μελέτη από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ώστε αυτό το παράδοξο ζήτημα να λυθεί, με τους κατοίκους να παραμένουν χρόνια τώρα απογοητευμένοι από την εγκατάλειψη του νησιού τους στο έλεος του Θεού.

https://www.newsit.gr/

loading...