Ανακοίνωση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και βίντεο από την συγκέντρωση 3/11/2019, στο Λευκό Πύργο, ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.

Με τη βοήθεια του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και με τη συμμετοχή πάνω από 1000 Ελληνίδων-Ελλήνων (η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου φάνηκε στην πορεία, δεν αποκλείεται να ήταν ακόμη και 1500 ή 2000 άτομα), πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3/11/2019 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Λευκό Πύργο, η συγκέντρωση-πορεία ενάντια στον συνεχιζόμενο λαθροεποικισμό/λαθροεισβολή.


Τον λόγο αρχικά έλαβε ο μοναχός π.Μωυσής εκ Πρεβέζης ο οποίος προειδοποίησε με βάση τις προφητείες αλλά και την ηθική παρακμή της Ελληνικής κοινωνίας για τα δεινά που έρχονται.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι εκπρόσωποι των παραβρισκομένων συλλόγων-ομάδων για ένα σύντομο χαιρετισμό ο καθένας.

Ακολούθησε μαχητική πορεία και αγωνιστικά συνθήματα κατά μήκος όλης της παραλίας (μπροστά από χιλιάδες ελληνόφωνους που απολάμβαναν αδιάφορα (ή ενοχικά; οι ίδιοι το ξέρουν) τον καφέ τους).

Η πορεία σταμάτησε για λίγο στο Προξενείο της Κύπρου, όπου φωνάχτηκαν συνθήματα για τους εθνομάρτυρες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού και για την απελευθέρωση της Κύπρου και την Ένωσή της με την μητέρα Ελλάδα..

Η πορεία ολοκληρώθηκε στα δικαστήρια, με τον εθνικό ύμνο.

Στην εκδήλωση-πορεία πρωτοστάτησε η βεβηλωμένη εικόνα της Παναγίας μας, με την τρύπα από χημικό που εκτόξευσε από κοντινή απόσταση άντρας των ΜΑΤ, κατά τα περσινά επεισόδια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έξω από το Βελίδειο (εγκαίνια ΔΕΘ με την παρουσία Τσίπρα Σεπτέμβριος 2018). Ευχαριστούμε τους ευλαβείς αγωνιζόμενους αγιορείτες πατέρες για την ευλογία να μας την παραχωρήσουν για τις ανάγκες της συγκέντρωσης.

Προς το τέλος της εκδήλωσης έφτασε η πληροφορία ότι επίκειται άφιξη λαθρομεταναστών στο πρώην νοσοκομείο “Παναγία”, στην Νέα Κρήνη (Καλαμαριά). Με τη λήξη της πορείας αρκετοί από τους συγκεντρωμένους μετέβησαν στο πρώην νοσοκομείο. Σε ελάχιστα λεπτά εμφανίστηκαν επείγουσες «διαβεβαιώσεις» τοπικών ΜΜΕ ότι τάχα οι εργασίες αφορούν τη δημιουργία “ιδιωτικού ιατρικού ομίλου”… (ήταν τα ίδια ΜΜΕ που παρουσίαζαν τη συγκέντρωσή μας ως 80-100 ατόμων!!! οπότε είναι εύλογο να μην υπάρχει απολύτως καμία εμπιστοσύνη), οφείλουμε όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, όπως και κάθε ευαισθητοποιημένος Έλληνας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Κλείνοντας ευχαριστούμε την ομάδα περιφρούρησης του Ιερού Λόχου 2012, που έγκαιρα για μία ακόμη φορά διασφάλισε τον χώρο και την εκδήλωση-πορεία (είχαν προαναγγελθεί φυσικά και πάλι «αντισυγκεντρώσεις» ένα σωρό αναρχικών ομάδων της Θεσσαλονίκης :τα «σκυλάκια» του Σόρος έχουν κάθε λόγο να προστατεύουν το «αφεντικό» που τους ταΐζει για να επιβληθούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων).

Προσεχώς θα ακολουθήσουν και δικά μας βίντεο από τους χαιρετισμούς και την αγωνιστική πορεία.

Δείτε τα δύο αρχικά καλέσματα της συγκέντρωσης της 3/11/2019, εδώ και εδώ.

Και το βίντεο του RUTPLY, του μοναδικού μεγάλου ΜΜΕ που πρόβαλε την συγκέντρωσή μας :

https://youtu.be/38dSpmUgtco

Και φυσικά το facebook μία ακόμη φορά ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς που δημοσιεύουν στην σελίδα του Ιερού Λόχου, χωρίς απολύτως καμία προειδοποίηση! :

Θυμίζουμε ενδεικτικές παλαιότερες δράσεις μας για την λαθρομετανάστευση :
27 Μαρτίου 2016, συγκέντρωση πορεία στο Λευκό Πύργο, εδώ και εδώ
Νοέμβριος 2016: Στήριξη στη Μυρτώ, θύμα Πακιστανού βιαστή (εδώ)
Ιανουάριος 2017: Συγκέντρωση-πορεία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με πολικές θερμοκρασίες! (εδώ και εδώ)
Μάρτιος 2017: Νέα συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στο Λευκό Πύργο, ένα χρόνο μετά, εδώ.
Σεπτέμβριος 2017: Πατριωτική συγκέντρωση στη Λάρισα ενάντια στην λαθρομετανάστευση, εδώ.
Ιούνιος-Ιούλιος 2019: Πορεία διαμαρτυρίας στην πολυπαθή γειτονιά των Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης εδώ, εδώ και εδώ.
Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2019: Ενημερωτικές δράσεις του Ιερού Λόχου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εδώ και εδώ.

Πάντα πιστοί στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της πατρίδας μας.
ΟΧΙ στον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.

Ιερός Λόχος 2012

loading...