«Ξύπνησαν» οι βουλευτές της ΝΔ: «Οι μετανάστες αλλοιώνουν τον πληθυσμό στη Λέσβο» – «Σε λίγα χρόνια το 30% θα είναι μουσουλμάνοι!»

Οι πρώτες αντιδράσεις για το μεταναστευτικό έρχονται μέσα από τη ΝΔ. Και όχι από κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Φαίνεται πως αυτή την στιγμή έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα. Από την μία είχαμε την απαράδεκτη δήλωση της κ. Μιχαηλίδου, η οποία κατηγόρησε τους Έλληνες που διαμαρτύρονται κατά των μεταναστών.

Όπως ανέφερε χθες το Πενταπόσταγμα, για «τυραννία της μειοψηφίας που δημιουργεί εντυπώσεις» έκανε λόγο η υφυπουργός Εργασίας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις κατοίκων στη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή τους.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου, διέβλεψε τον κίνδυνο να δημιουργηθεί στη Λέσβο μια νέα Ροδόπη λόγω της αλλοίωσης του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου, μίλησε για αλλοίωση του πληθυσμού της Λέσβου σε βάθος 20 ετών, βασιζόμενος στα μαιευτικά στοιχεία της κλινικής που δείχνουν ότι «ο μέσος όρος των γεννήσεων τα τρία τελευταία χρόνια έχει διπλασιαστεί στους μουσουλμάνους έναντι των Ελλήνων και σε 20 χρόνια το 30% θα είναι μουσουλμάνοι, όπου τα αιτήματα από την Τουρκία για τεμένη και αναγνώριση μειονότητας μπορεί να δημιουργήσουν “μία νέα Ροδόπη”», όπως δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί το νησί και τόνισε: «Είναι πάρα πολύ άσχημο, η οικονομία έχει καταρρεύσει, οι tour operators ήδη άρχισαν να ακυρώνουν για την καινούρια σεζόν τις αφίξεις των τουριστών, υπάρχει μία μεγάλη οικονομική δυσπραγία σε όλους τους τομείς, ο κόσμος είναι απελπισμένος, από την άλλη πλευρά υπάρχει και μία ανησυχία γιατί αλλοιώνεται ο πληθυσμός καθώς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι μετανάστες.

Αρκεί να σας πω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πρωινά στοιχεία γιατί τα παίρνω κάθε πρωί, καταγεγραμμένοι επισήμως είναι 16.815 σήμερα μόνο στη Λέσβο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στις 18.500 γιατί είναι πάρα πολλοί στο βοριοδυτικό μέρος του νησιού, διάσπαρτοι σε διάφορα οικήματα και δεν έχουν καταγραφεί εκ των οποίων 14.681 είναι στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της Μόριας, ένα κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ 3.500 κόσμο».

TI AΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Πρωτότυπο και λίγο πιο ευρηματικό τρόπο διαμαρτυρίας χαρακτήρισε το μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ, που διοργανώνεται το Σάββατο από τους «Ενωμένους Μακεδόνες» έξω από το hotspot στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, ένας εκ των διοργανωτών, ο Δημήτρης Ζιαμπάζης

Σκοπός είναι, όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Antenna, «να αναδείξουμε τον υποβιβασμό και την γκετοποίηση της συγκεκριμένης περιοχής». «Υπάρχουν πολλές περιοχές που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα» πρόσθεσε.

«Θα φάμε χοιρινό και θα πιούμε αλκοόλ για να στείλουμε το μήνυμα πως στο μέλλον δεν θα ανεχτούμε τα φαινόμενα γκετοποίησης που βλέπουμε και στην Ευρώπη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μία διαφορετική κουλτούρα, παραδείγματα στην Ευρώπη μας έχουν δείξει πως δεν αφομοιώνονται στην τοπική κοινωνία αλλά γκετοποιούνται και πολλές φορές προσπαθούν και να επιβάλλουν τον δικό τους τρόπο ζωής, ο οποίος δεν συμβαδίζει με τον ευρωπαϊκό. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί από εκείνη την πλευρά σε ακρότητες, με τρομοκρατικά χτυπήματα σε μετρό, σε γήπεδα κτλ».

«Να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Το 80% αυτών των ανθρώπων δεν είναι καν από εμπόλεμες περιοχές, έρχονται από απίστευτες χώρες, από την Αλγερία μέχρι το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Δεν είναι καν πρόσφυγες ή από εμπόλεμες περιοχές, φοράνε ακριβά ρούχα, είναι άνδρες νεαρής ηλικίας. Οι τοπικές κοινωνίες, όπως στο Κιλκίς και τα Γιαννιτσά, έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με αυτό ακριβώς και τα περιστατικά παρενόχλησης σε νεαρές κοπελίτσες. Ένας μέσος πατέρας Έλληνας δεν μπορεί να το ανεχτεί αυτό». «Τυχοδιώκτες είναι» πρόσθεσε αργότερα.

Ο Δ. Ζιαμπάζης προειδοποίησε ότι «στο μέλλον θα περάσουμε σε πιο ακραίες καταστάσεις».

«Επειδή πολλά ακούμε για ανθρωπισμό και δημοκρατία, εμείς είμαστε πραγματικά ανθρωπιστές και δημοκράτες. Βλέπω περίσσεια υποκρισία στον χώρο που εκπροσωπεί ο κ. Γιαννούλης. Αν ήταν ανθρωπιστές θα ενδιαφέρονταν για τους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών που υποβιβάζονται και έχουν γκετοποιηθεί».

loading...