Αναμένεται νέα δημόσια παρέμβαση του Κ.Καραμανλή αυτή την φορά για την οικονομία: Θα μιλήσει για το «βρόμικο» 2009;

Μετά την πρώτη ουσιαστική παρέμβαση του Κ.Καραμανλή, ο οποίος μίλησε για εθνικές συμφορές που έρχονται, όλοι περιμένουν την δεύτερη παρέμβασή του μέσω ομιλίας όπως αναφέρει στη στήλη του στα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος.

Όπως επισημαίνει μάλιστα, η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού δεν θα έχει ως αντικείμενο τη διεθνή πολιτική αλλά την οικονομία.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά «κυκλοφορεί έντονως στο μικρό μας χωριό ότι στις αρχές του Δεκεμβρίου και πιθανώς πριν ξεκινήσει συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2020, ο Κώστας Αλέκου Καραμανλής θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ΕΒΕΑ οικονομικού περιεχομένου.

Το event το οργανώνει ο διαγραμμένος από τον πρόεδρο Κυριάκο, Κώστας Μίχαλος, πρόεδρος σε άλλωστε του ΕΒΕΑ, και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα πέριξ της γνωστής πλατείας καφενεία, ο αρχηγός θα απαντήσεις τις κατηγορίες που δέχεται ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας.

Αν δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε την εξήγηση του δια ζώσης, και αυτό από μόνο του δημιουργεί συνθήκες εξαιρετικού γεγονότος – 10 χρόνια έχει να μιλήσει».

loading...