Η Κοινωνία δίνει λύση στο μεταναστευτικό . «Τα χουν χάσει » με την εφαρμογή του σχεδίου μας , «Ιώνη 2» .

Ποτέ δε θα σας εγκαταλείψουμε , ποτέ δε θα σας προδώσουμε , για έναν απλό λόγο.
Είμαστε ΕΣΕΙΣ σε δράση !! Υλοποιούμε αυτό που θέλει η ψυχή σας να γίνει , αυτό που αρμόζει σε μια Ελληνική Πολιτισμική Αυτοκρατορία , αυτό που μας λένε τα μάτια ενός μικρού παιδιού .
‘Όσο αναπνέει έστω κι ένας από εμάς θα υπάρχει αντίπαλο δέος σε ανθέλληνες και προδότες , μικρόψυχους και ψευτο -έλληνες  . Ήρθαμε να μείνουμε , ν αλλάξουμε περισσότερα , μα και να δώσουμε λύσεις σε  ακόμα πιο πολλά .
Επί του θέματος !
Ενεργοποιήσαμε μετά από μήνες τον Τομέα εσωτερικής ασφάλειας του δικτύου της Ομάδας μας  ,με μοναδικό  σκοπό  την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού- προσφυγικού . Τα αποτελέσματα είναι ήδη εκπληκτικά , με την βοήθειά σας  . Η κοινωνία παίρνει τη λύσης στα χέρια της
126  Ελληνίδες και Έλληνες  ( από τοπική αυτοδιοίκηση , Κληρικοί , σώματα ασφαλείας και ΕΔ , δημόσιοι υπάλληλοι , απλοί πολίτες και απόμαχοι της δουλειάς ) , 126 ΦΥΛΑΚΕΣ  την σημαίας και της ιστορίας μας  ( κι όλοι όσοι ακόμα  προστίθενται και θα προστεθούν ) κάνουν αυτό που δεν έπραξαν χρόνια τώρα  Κυβερνήσεις , Πολιτικά συστήματα και Ευρωπαϊκή Ένωση .
Τι ; Οδηγούν το μεταναστευτικό σε λύση ενεργοποιώντας ένα ΜΟΝΙΜΟ μηχανισμό «αποσυμπίεσης»  και ελέγχου των μεταναστευτικών- προσφυγικών ροών που εισέρχονται  ή διέρχονται   από την Ελλάδα .
Σκοπός στη φάση αυτή , απλά να πιεστεί το άνοιγμα του «Βαλκανικού διαδρόμου » . Εκεί θα δράσουν ( δρουν ήδη ) οι εκλεκτοί του Τομέα  για να μετατρέψουν το «πρόβλημα» σε τεράστιο γεωπολιτικό όπλο που πιστεύουμε να χρησιμοποιήσει η τωρινή Κυβέρνηση .
Πως το κάνουν ; Με έναν απλό τρόπο . Σκέφτονται έξυπνα σαν Έλληνες και ακολουθώντας τις υποδείξεις του παρακάτω σχεδίου που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο γκουγκλάροντας  των « γραμματειακό κωδικό» {Θέτουμε σε εφαρμογή το σχέδιο «Ιώνη 2 » ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!}
Σύντομα , η β΄ φάση του Σχεδίου που θα φέρει , τα πάνω – κάτω .
Σημ: Το παρόν αποστέλλεται στο στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή (σημερινό υφυπουργό Εθνικής Άμυνας)
Με εκτίμηση 
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ ( Τομέας Εσωτερικής Ασφάλειας )
loading...