Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση – Σ.Πέτσας: «Μέχρι 1% του πληθυσμού της κάθε περιφέρειας οι ”πρόσφυγες”»

Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση η οποία πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες μία άτακτη υποχώρηση στο μεταναστευτικό πρόβλημα, αφού δέχεται την μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε έμμεσα και έναν ενδεικτικό αριθμό των αλλοδαπών μουσουλμάνων οι οποίοι θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα και θα της αλλοιώσουν το δημογραφικό προφίλ εκθέτοντάς την στα προβλήματα των Δυτικών κοινωνιών (τρομοκρατία, ισλαμικά ήθη κι έθιμα κτλπ.)

Ο αριθμός είναι περίπου 100.000 αλλοδαποί.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ο αριθμός των παράνομων αλλοδαπών δεν θα ξεπερνά το 1% του πληθυσμού ανά περιφέρεια, ενώ προσέθεσε ότι ενισχύονται οι υποδομές και οι υπηρεσίες στις τοπικές κοινωνίες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες της «έκτακτης φιλοξενίας».

Σύμφωνα με τους Χρυσοχοίδη-Κουμουτσάκο ο αριθμός των εκκρεμών αιτήσεων ασύλου κυμένεται μεταξύ 68-75.000 άρα το 100.000 θα είναι πολύ κοντά στα πραγματικά νούμερα.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πολλούς δεκάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς έως και εκατοντάδες χιλιάδες.

Μπορεί ο αριθμός να φαίνεται μικρός αλλά δεν είναι η Γαλλία με 6% του πληθυσμού της μουσουλμάνοι μετανάστες έχει τα προβλήματα που έχει. Επίσης η Ελλάδα έχει γηράσκοντα πληθυσμού ο οποίος θα έχει μειωθεί κατά ένα εκατομμύριο μέχρι το 2030 ενώ οι αλλοδαποί θα είναι στην πλειοψηφία τους οικογένειες με νέα παιδιά.

Άρα αυτό το 1% είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερο.

Υπογράμμισε ότι η «δίκαιη κατανομή» των ανθρώπων που μεταφέρονται από τα νησιά σε όλη τη χώρα, είναι ξεκάθαρη εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ίδιος, στη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, και εν μέσω των δικαιολογημένων και συνεχιζόμενων αντιδράσεων από κατοίκους διάφορων περιοχών σε ολόκληρη τη χώρα, τόνισε πως τίθενται συγκεκριμένα όρια στον αριθμό των ανθρώπων που θα μεταφερθούν σε κάθε περιοχή.

Εν τω μεταξύ, όπως επεσήμανε, προωθείται η κατασκευή νέων κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων για όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα και δεν δικαιούνται άσυλο.

«Να ξέρουν, δηλαδή, όσοι δεν δικαιούνται άσυλο ότι δεν μπορούν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στη χώρα και δεν έχουν άλλη επιλογή παρά μόνο την επιστροφή τους», είπε. «Αυτοί που δεν δικαιούνται ασύλου θα μεταφέρονται σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα μέχρι την επιστροφή τους», ανέφερε ακόμη.

Σε σχέση με το πρόγραμμα αποσυμφόρησης των νησιών, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι τις τελευταίες ημέρες υλοποιήθηκε ακόμη ένα σημαντικό κύμα μεταφοράς 1.100 προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα, ενώ από τον Ιούλιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν μεταφορές της τάξης των 6.500 ατόμων.

«Άμεση προτεραιότητά μας είναι η αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου», επεσήμανε, συμπληρώνοντας ότι στόχος είναι να μεταφερθούν άλλα 4.000 άτομα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. «Με σχέδιο, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, δεν πρόκειται να αφήσουμε τα νησιά και τους ακρίτες μας να σηκώσουν μόνοι τους όλο αυτό το βάρος», διεμήνυσε, προσθέτοντας ότι «οι Έλληνες, όλοι μαζί, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, με αλληλεγγύη στο εσωτερικό της χώρας και αποφασιστικότητα στη φύλαξη των συνόρων μας».

Εδώ ένα ενδεικτικό βίντεο του τι περιμένει την Ελλάδα.

loading...