Η φιέστα που ετοιμάζουν για το 1821 , με το χρήμα μας, είναι υποβολιμαία προπαγάνδα και θα την μποϊκοτάρουμε!

Δε χρειάζεται πολλή φιλοσοφία. Λίγο ακούσαμε την υπεύθυνη , (γιατί πολύ δεν αντέχεται), βιώσαμε και  την τοποθέτηση του περήφανου κυρίου Μητσοτάκη για την οπισθοδρόμηση που την ονόμασε γελαστός πολύ-πολιτισμικότητα για να κάνει  τις δουλειές του , οπότε αντιλαμβανόμαστε.

Η γιορτή που θα μας βάλουν να πληρώσουμε, για να ωφεληθούν, δήθεν για να τιμήσουν τους Ήρωες του 1821, είναι για να μας αλλάξουν κοσμοθεωρία περί της Επανάστασης και των Ηρώων.

Έτσι θα τα  περνούν όλα τα σχέδια τους  πιο ανώδυνα, χωρίς αντιστάσεις και θα κερδίσουν  από το χρήμα μας ταυτόχρονα. 

Όλες αυτές οι υποβολιμαίες, ύπουλες  φιέστες  μεταβάλλουν  την κοσμοθεωρία των Ελλήνων που ως μοιραίοι και άβουλοι δέχονται τα πάντα χωρίς αντιστάσεις.

Πολύ πιθανόν να βγουν μερικοί βαλτοί επιστήμονες απνευμάτιστοι (δεν έχουν σχέση τα πτυχία με την πνευματικότητα του ατόμου), για να εξυπηρετήσουν  συμφέροντα φυσικά, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι ,  με ύφος   επίσημο και περισπούδαστο και  με δήθεν  αποδείξεις  και να πουν ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν εθελοντής, ότι δεν υπήρχε κρυφό σχολειό, (παρότι υπάρχουν αποδείξεις ), ότι η Μπουμπουλινα συνεργάστηκε με τους Οθωμανούς ,ότι  αύξησε τα καράβια της και δεν τα έδωσε στον αγώνα. Όλα αυτά ύπουλα βέβαια.

 Πιθανόν με πολύ αέρινο  τρόπο οι <<ειδικοί >> του είδους να  πλύνουν τα μυαλά με το  ότι ο Παπαφλέσσας ήταν λαθρο-μετανάστης και  οι γείτονες έπιναν μπύρες μαζί του.

Θα περάσουν ότι οι κόρες των Ελλήνων ήθελαν να πηγαίνουν στα χαρέμια (που κατά την κυρία Ερντογάν ήταν σχολείο ζωής, -για όλες εκτός από την ίδια και τις κόρες της βέβαια-)

 Θα αντιδράσουν αρκετοί Έλληνες με τη συνείδηση και το ξέρουν οι ψυχολόγοι της μάζας.

Όμως αυτούς  τους ενδιαφέρει ότι κάτι θα μείνει στο υποσυνείδητο το πάντα άγρυπνο.

 Έτσι με τη νέα παράδοση  που θα καρφώσουν στα κρανία, εξατμίζεται η έννοια των   Ηρώων και δεν αντιστέκεται ο κόσμος,   γιατί τα ονομάζει όλα πολύ-πολυτισμικότητα

Αλλάζουν  το κοσμο-είδωλο προς την οπισθοδρόμηση και τον  Μεσαίωνα που τον βαφτίζουν αντίθετα. 

Επί πλέον κερδίζουν και χρήμα από εμας

Άρα επιτυγχάνουν αρκετούς στόχους.

Αφυπνιζόμαστε και αντιστεκόμαστε. Μποϊκοτάρουμε τη φιέστα 

Δεν πάμε πίσω για το συμφέρον ορισμένων πολιτικών.

Οι κοινωνίες οδεύουν μπροστά , στην τεχνολογία την ανοικτότητα  πνεύματος , τη συνεννόηση και συναδέλφωση των οδοιπόρων του πλανήτη.

Μητσοτάκη δεν δεχόμαστε να μας κάνουν είλωτες οι απολίτιστοι  λαθρο,  να δουλεύουμε για αυτούς και να μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα, δηλαδή   να έχουμε απολίτιστους για αφεντικά μας, παρά τη θέληση μας.

Οι δικολαβικές δηλώσεις  σε εμάς δεν περνούν

 Πληρώνουμε τεράστιους φόρους και αυτοί άκοπα  εισπράττουν. Το χρήμα που παίρνουμε απ έξω να τους το δώσει να μείνουν στις χώρες τους.

Αν δεν μπορείς να το κάνεις πες το μας χωρίς προπαγάνδα.

 Να μας κοροϊδεύεις δεν το δεχόμαστε

Πρώτα  η Ελλάδα και μετά τα  κόμματα.

αναγνωστης

loading...