Ντέμι Μουρ: Η Sun λέει ότι ο βιαστής της ήταν ελληνικής καταγωγής

Ο Βασίλης Ντούμας φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης ενός δημοφιλούς εστιατορίου στο Λος Άντζελες
Την ταυτότητα του άνδρα που βίασε την Ντέμι Μουρ όταν αυτή ήταν 15 ετών έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική Sun υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας ήταν ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το όνομα του βιαστή ήταν Βαλ Ντούμας (πραγματικό όνομα Βασίλης Ντούμας) ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών το 19997.

Η διάσημη ηθοποιός στη βιογραφία της που κυκλοφόρησε πρόσφατα γράφει ότι όλα συνέβησαν όταν επέστρεψε σπίτι μια ημέρα και βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα στο διαμέρισμά στο οποίο έμενε η μητέρα της.


«Ήταν βιασμός. Ήταν μια προδοσία που με καταρράκωσε όταν ο άνδρας με ρώτησε: Πώς νιώθεις που σε “πούλησε ως πόρνη” η μητέρα σου για 500 δολάρια;”» γράφει η 56χρονη σήμερα Μουρ για όσα πέρασε σε ηλικία 15 ετών.

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ο Ντούμας ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου La Cage Aux Folles το οποίο επισκέπτονταν συχνά διασημότητες όπως ο Έλτον Τζον, η ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Φάιφερ.

Στην Sun μίλησε ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου, Τζορτζ Γερμανίδης, ο οποίος είπε ότι «το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το παρατσούκλι του Βαλ. Ήταν συνέταιρός μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα».

Σημειώνεται ότι η Sun ζήτησε σχόλιο από τις κόρες του Ντούμα, οι οποίες, όμως, αρνήθηκαν να απαντήσουν.

loading...