Οι οπαδοί της St. Pauli «τελείωσαν» τον Τούρκο παίκτη που στήριξε την εισβολή στη Συρία

H ιστορία της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Sankt Pauli (Ζανκτ Πάουλι) είναι λίγο – πολύ γνωστή. Είναι ίσως η πιο αριστερή, αντιφασιστική, αντιομοφοβική, υπέρ των μεταναστών ομάδα με οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο…
Οι φίλαθλοι της κατά καιρούς έχουν αντιταχθεί σε πολέμους και επεμβάσεις και έχουν σταθεί στο πλευρό λαών που δοκιμάζονται. Μια τέτοια κίνηση ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν ανεχτή στις τάξεις τους…

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της, Τσενκ Σαχίν με ανάρτησή του στα social media τάχθηκε υπέρ του πολέμου στη Συρία. Συγκεκριμένα ο Σαχίν ανέβασε μια φωτογραφία της τουρκικής σημαίας στο Instagram και προσευχήθηκε για τη θετική εξέλιξη της εισβολής των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή της βορειοανατολικής Συρίας.
Να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο έπραξαν το βράδυ του Σαββάτου και οι ποδοσφαιριστές της τουρκικής εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Αλβανία.

Οι αντιδράσεις από τους φίλους της Ζανκτ Πάουλι δεν άργησαν να έρθουν και μάλιστα χωρίς περιστροφές…
Οι οπαδοί της Sankt Pauli, στο φιλικό με τη Βέρντερ ύψωσαν πανό που καλούσαν όλους τους φίλους της ομάδας να υποστηρίξουν τους Κούρδους και τον Σαχίν να φύγει από τον σύλλογο.
loading...