RT: Ανέβασε βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Διεθνώς ρεζίλι έκαναν για ακόμα μία φορά οι παρακμιακοί αριστεροί την χώρας μας, αφού τα επεισόδια που δημιούργησαν έκαναν το γύρω του κόσμου από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

«Η αστυνομία ρίχνει δακρυγόνα σε φοιτητές που διαμαρτύρονται για μεταρρυθμίσεις» αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης στο Twitter

Εικόνες από τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του φοιτητικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας πρόβαλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter το Russia Today.

To δίκτυο με έδρα τη Μόσχα δημοσίευσε ένα κλιπ που δείχνει διαδηλωτές να χτυπούν με τις κόκκινες σημαίες που κρατούν τους αστυνομικούς, και στη συνέχεια τους δεύτερους να «απαντούν» ρίχνοντας δακρυγόνα στο πλήθος.

«Η αστυνομία ρίχνει δακρυγόνα σε φοιτητές που διαμαρτύρονται για μεταρρυθμίσεις» αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης στο Twitter, που συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες views, αλλά και αρκετά σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών ξέσπασε κοντά στο κοινοβούλιο όταν ομάδα φοιτητών έσπρωξε τις κλούβες των αστυνομικών και αυτοί απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χημικών.

Μετά από επεισόδια μπροστά από τις σταθμευμένες κλούβες της αστυνομίας, οι διαδηλωτές πορεύτηκαν προς τα Προπύλαια, όπου και έδωσαν ραντεβού για σήμερα στις 11:00 έξω από το υπουργείο Παιδείας. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά ένας φοιτητής.

loading...