ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΠOΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ! ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ:«ΠΡΟΔΟΤΕΣ»!


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ:ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗΒΙΝΤΕΟ

Ελάχιστος φόρος τιμής στον ΗΡΩΑ που έπεσε μαχόμενος υπέρ τής Πατρίδας μας.
Αιωνία του η μνήμη.


Με την πρόφαση, τάχα, να μην ανάψουν τα... αίματα από μερικούς... "θερμοκέφαλους", η... ελληνική (;) κομματική ιντελιγκέντσια  τηρεί σιγή ιχθύος συμπορευόμενη με τις αλβανικές αρχές οι οποίες για ευνόητους λόγους ακόμα δεν έχει βγάλει το πόρισμα για την δολοφονία τού Ήρωα.

Ωστόσο, συνένοχες ούσες οι... ελληνικές (;) κυβερνήσεις στο έγκλημα δεν έχουν πράξει τίποτα μ’ αποτέλεσμα να προσβάλλεται
το πατριωτικό συναίσθημα τού ελληνικού Λαού.

Αν πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για τα εθνικά μας θέματα και αξιοπρέπεια θα έπρεπε από μήνες τώρα να ζητήσουν από την
αλβανική κυβέρνηση να εξηγήσει το έγκλημα και όχι να παράσχουν συγκάλυψη και στρατιωτική προστασία στις γειτονικές χώρες που είναι πασίγνωστες για την ευαισθησία τους και συμμετοχή στην διακίνηση ναρκωτικών απαγορεύοντας, ταυτόχρονα, στους ντόπιους και απάτριδες, τζογαδόρους να επισκέπτονται τα… χάρτινα καζίνο και να ξοδεύουν σ’ αυτά αμύθητα ποσά κάθε χρόνο.
Ν. Κ,

Μνημόσυνο Κατσίφα: «Λεβέντη μου, δεν θα ξεριζώσουν το έθνος μας», συγκλονίζει η τραγική μητέρα

Μετ’ εμποδίων φίλοι του κατάφεραν να φτάσουν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο εξαιτίας του μπλόκου από την αλβανική αστυνομία - Αρκετοί αναγκάστηκαν να γυρίσουν στην Ελλάδα, αφού θεωρήθηκαν ύποπτοι για πρόκληση εντάσεων -

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, αλλά και οργής τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Συγκλόνισαν οι κραυγές σπαραγμού της τραγικής μητέρας.

Η μητέρα του άτυχου 35χρονου κατήγγειλε τις αλβανικές αρχές για το μπλόκο που έστησαν στα σύνορα, με αποτέλεσμα πολλοί να μην καταφέρουν να βρεθούν κοντά στην οικογένεια.

Συντετριμμένη από την απώλεια του παιδιού της, η Βασιλεία Κατσίφα φώναξε: «Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου! Είμαστε γηγενείς Έλληνες χριστιανοί… Δε θα ξεριζώσουν το έθνος μας!».ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :