Σκευωρία Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος ζητά κατ' αντιπαράσταση εξέταση με Σαμαρά, Αγγελή, ΡάικουΟ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έστειλε επιστολή με την οποιά ζητά και εξαίρεση μελών της προανακριτικής επιτροπής
Για εκδικητική πολιτική δίωξη κάνει λόγο ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε επιστολή που κατέθεσε στον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής Γιάννη Μπούγα που ερευνά την «σκευωρία» Novartis.

Παράλληλα, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης απειλεί λέγοντας ότι θα ζητήσει την εξαίρεση συγκεκριμένων μελών της επιτροπής όπως του κ. Θάνου Πλεύρη και του κ. Γιάννη Μπουγά υποστηρίζοντας ότι λειτουργούν μεροληπτικά εναντίον του.


Με την επιστολή ο κ. Παπαγγελόπουλος ζητά την συσχέτιση της εις βάρος του δικογραφίας με άλλους φακέλους που αφορούν συνολικά την υπόθεση Novartis καθώς και με το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πρόσφατα σε ελβετικό τηλεοπτικό σταθμό.

Παράλληλα, ζητά να αποσταλεί αίτημα δικαστικής συνδρομής στο FBI προκειμένου να αποσταλούν οι καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων ενώ προτείνει και κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τους Αντώνη Σαμαρά, Ιωάννη Αγγελή και Ελένη Ράικου.


Διαβάστε την επιστολή του κ. Παπαγγελόπουλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια :