Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ… ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ! ΣΤΑ «ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ HOTSPOTS!

Σε μια κίνηση… αβροφροσύνης και… ανταπόδοσης προς τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της για την εμπιστοσύνη τους, προχωράει η Νουδούλα του αποφοίτου του Χάρβαρντ – που όπως δήλωσε την Παρασκευή νιώθει υπερήφανος όταν βλέπει ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε… πολυπολιτισμική χώρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια λίστα που «διέρρευσε» η κυβέρνηση στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της, με τα στρατόπεδα που είναι… υποψήφια για να μετατραπούν σε hotspots, τα περισσότερα βρίσκονται στα λεγόμενα «κάστρα της δεξιάς» στην Πελοπόννησο (Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Αρκαδία)! Προφανώς, οι Κούληδες πιστεύουν ότι επειδή στις περιοχές αυτές αποτελούν πλειοψηφία οι «βαμμένοι» ψηφοφόροι τους, θα δείξουν μεγαλύτερη… κατανόηση στις αποφάσεις της… εθνικής κυβέρνησης από κατοίκους άλλων περιοχών.

Ιδού, λοιπόν, τα υποψήφια στρατόπεδα φιλοξενίας των… κατατρεγμένων «προσφύγων»:

Πυροβολικού – Θήβα
Μηχανικού – Ναύπλιο
9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα
547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο
2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι
1ο Σύνταγμα Πεζικού. ΔΙΚΕ – Τρίπολη
Υγειονομικού – Αρτα
Εφοδιασμού – Μεταφορών – Σπάρτη
586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά
Υλικού Πολέμου – Λαμία
Διακλαδικό Κέντρο – Τρίπολη.
Πατριώτες που ψηφίσατε Νουδούλα κι αφήσατε εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή, δια «να πάψει η πατρίς μας να είναι ξέφραγο αμπέλι» και «να μπει μία τάξις», ήρθε η ώρα να πληρώσετε εσείς πρώτοι για την επιλογή σας αυτή! Ηθελέστα και παθέστα!

(ΥΓ) 1: Αφγανικά να μάθετε! Από τούδε και στο εξής θα σας είναι… απαραίτητα!

(ΥΓ) 2: Και στα κορίτσια σας… μπούργκα, για να μη δίνουν στόχο!

(ΥΓ) 3: Στην Αχαΐα, τον μόνο νομό της Πελοποννήσου όπου παραδοσιακά πλειοψηφεί η αριστερά και που η πρωτεύουσά της έχει κομμουνιστή δήμαρχο, για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία, ούτε ένα hot spot! Τυχαίο; Δε νομίζω! Οι «δεξιοί» νομοί θα σηκώσουν το βάρος!
(ΥΓ) 4: Μη-τσο-τά-κης, Μη-τσο-τά-κης!

ethnikismos.net

loading...