ΤΩΡΑ !! Να σταθμεύουν Ελληνικά F-16 και στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην ΚΥΠΡΟ . Η μήπως φοβάστε ;

Το βλέπουμε καθημερινά .Κλιμακώνεται τις τελευταίες ημέρες  στην  Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην ΚΥΠΡΟ η παρουσία Ισραηλινών και Γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών .

ΑΦΑΝΤΑ τα Ελληνικά .. χρόνια τώρα . ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ελληνισμού ; Γιατί εγκαταλείψατε την Κύπρο και την παραδώσατε έτσι βορά στις ορέξεις της Τουρκίας;

Ποιος σας είπε ότι εμείς , αυτό θέλαμε ;

Δεν ξέρετε ότι απώτερος της σκοπός είναι να την απομονώσει και να την κατασπαράξει με την ησυχία της ;

Αλλά και πρόσφατα , που ήταν η  παρουσία ελληνικών μαχητικών στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία, για την επέτειο της Κυπριακής Δημοκρατίας ;

Τι φοβηθήκατε μωρέ ; Ποιος σας το απαγόρευσε ; Δεν το ξέρατε ότι ήταν προτεραιότητα δεδομένων των συνθηκών ; γιατί κιοτέψατε ;

Την άλλη φορά θα πάμε μόνοι μας !!!!!

Φοβάστε τους Τουρκαλάδες ;  ή μήπως τους «πουλήσατε » την Κύπρο λέγοντάς τους «… κάντε ότι θέλετε εκεί , αλλά άφησέ μας ήσυχους » και τα χα μου προβάλλεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια την προκλητικότητά τους στο Αιγαίο για να καλύψετε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;

Κάτι τέτοιο μας ενημερώνουν οι «φίλοι μας » από το βαθύ Τουρκικό Κράτος

Αυτό κι αν είναι προδοσία .. ΕΣΧΑΤΗ στον υπέρτατο βαθμό !!

Το δόγμα είναι ΕΝΑ !! «ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ Η ΚΥΠΡΟΣ , ΑΜΥΝΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ »

Αφού δεν μπορείτε ή δεν σας αφήνουν ή δεν θέλετε να επαναφέρεται το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας – Κύπρου , θα  κάνετε ότι  επιτάσσει η ψυχή του Ελληνισμού . Διαφορετικά … θα πέφτετε – πολιτικά – και δεν θα ξανασηκώνεστε ΠΟΤΕ !!

Αναλαμβάνουμε εάν δεν το συνειδητοποιήσατε ακόμα !!  Δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους αναλαμβάνουν να ξεπλύνουν τις ντροπές και να ανακτήσουν , τιμή και υπερηφάνεια  . Οι δυνάμεις αυτές – να το ξέρετε –  θεωρούν το σημερινό Ελληνικό Κράτος αποικία τους …. κάτι σαν ,τελειωμένη υπόθεση !!

Ρωτήστε τον Τσίπρα γιατί δε θέλει  την ψήφο των ομογενών . Αλλά και για τους  σημερινούς … η ψήφος των ομογενών θα τους οδηγήσει να βλέπουν «μπρος γκρεμνό και πίσω ρέμα » , εάν δεν κάνουν ότι τους …δείχνουμε !!

Σύντομα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας και δεν θα εμπιστεύεστε τ αυτιά σας . Πριν από αυτό όμως , πολλά σχετικά συμβάντα – για άλλη μια φορά — που θα γίνουν  και στην Κύπρο , δεν θα μπορείτε να τα κατανοήσετε .

Η δόξα και η αναγνώριση όπως καταλάβατε , δεν μας ενδιαφέρει . Μόνο το αποτέλεσμα μετράει .

Ήδη , 73 «ΦΥΛΑΚΕΣ » με την κωδική ονομασία ¨Μαύροι Πάνθηρες  Κύπρου¨ έχουν λάβει θέσεις και ενεργούν  σ όλο σχεδόν το Νησί . Το πέρασμα στα κατεχόμενα άλλωστε , είναι σχεδόν ελεύθερο .

Οι 32 ε ξ αυτών είναι Ελεύθεροι Σκοπευτές !!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ … ΕΝΑΣ !! Να οργανώσουν αντεπίθεση ανακατάληψης των Κατεχομένων εδαφών .

Τρία είναι όμως τα προβλήματα :

1-Η Εθνική Φρουρά της Κύπρου έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και μέτριο ηθικό ( και πως να μην έχει βλέποντας την Ελλάδα να τους προδίδει ξανά , και στην πλέον κρίσιμη φάση )

2-Η Κύπρος αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα . Η αναλογία των κοινοτήτων αυτών σε σχέση με τον  πληθυσμό ,και στην Ελεύθερη Κύπρο , είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη  δεδομένο που δημιουργεί προβλήματα μέσα από τα δικαιώματα που γεννά υπέρ τους .

3-Οι – λεγόμενοι – Τουρκοκύπριοι γεννάνε 5 φορές περισσότερο από τους – λεγόμενους – Ελληνοκύπριους . Τούτο σημαίνει ότι σε 15-20 χρόνια οι τελευταίοι  θα εξαφανιστούν . Εάν σ αυτό προστεθεί η κρίση ταυτότητας που περνάνε οι Κύπριου και η επικρατούσα αίσθηση ότι , η Τουρκία αποκτά όλο και μεγαλύτερο έλεγχο , τα πράγματα ΕΙΝΑΙ πολύ άσχημα .

Όμως , η ανακατάληψη των κατεχόμενων και η εκδίωξη των Τούρκικων στρατευμάτων από το Νησί ( ουτοπία για τους προδότες ) θα ξανα αναγεννήσει το ΝΗΣΙ της Αφροδίτης  .

Σημ . Το σκέλος δράσης που περιγράφηκε ανωτέρω , είναι μέρος του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ»

«Μαύροι Πάνθηρες .. για την Κύπρο μας  »

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...