Η Ν.Δ Στέλνει βουλευτές στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να δεχτούν τον εξισλαμισμό τους. Είναι λέει οικογένειες με παιδιά.Ε και; Ακόμη χειρότερα. Δεν θα φύγουν ποτέ


Θέλει πλέον οργάνωση του κόσμου, οργάνωση των τοπικών κοινωνιών και αλληλεγγύη μεταξύ μας. Το πρόβλημα δεν αγγίζει πια έναν τόπο. Αγγίζει όλη την χώρα κι αν δεν είναι σήμερα πρόβλημα του ενός, αύριο θα είναι. Για αυτό να είστε σίγουροι. Από το 2008 που ξεκίνησε στις γειτονιές μας έχει απλωθεί πλέον σε μέρη που κανείς δεν το περίμενε. Κάνει καρκινικές μεταστάσεις συνεχώς.
Αν παρακολουθήσετε τα ρεπορτάζ είναι γεμάτα ευχολόγια και υποθέσεις "αν μειωθούν οι ροές, αν σταματήσει η Τουρκία να στέλνει βάρκες, αν πάρουν πίσω μερικούς, αν βοηθήσει η Ευρώπη" κτλ κτλ. Αυτή είναι η πολιτική τους. Ψέμματα και ευχολόγια.
Είναι πασιφανές ότι ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πριν εκλεγεί ότι θα εφαρμόσει αυτό το εποικιστικό σχέδιο, μην υπολογίζοντας προφανώς στις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς ο ίδιος ζει σε γυάλα και το περιβάλλον του είναι αυλοκόλακες και η δουλίτσα μας να γίνεται τύποι. Δεν περίμενε αντιδράσεις, το μυαλό του λειτουργεί και με χρονοκαθυστέρηση, βρίσκεται ακόμη στο 2007 όταν η πολυπολιτισμική μπουρδολογία ήταν στα φόρτε της. Και το δικό του και των άλλων ανιστόρητων ιδεοληπτικών της παρέας.
Οι βουλευτές θα τάξουν τριάντα αργύρια και θα ψάξουν για τον Ιούδα, που θα είναι κομματικός. Γνωστά αυτά.
Εχει δεσμευτεί και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πίεση από τους χρηματοδότες που ταϊζουν τα ΜΜΕ για να κάνουν το μαύρο άσπρο και να φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη λίρα 100, όπως πριν παρουσίαζαν και τον Τσίπρα ως σωτήρα.
Χρειάζεται ομοψυχία και οργάνωση. Αν πουν οι κοινωνίες όχι και οι βουλευτές γιουχαϊστούν, γιατί το θέλει ο οργανισμός τους, υπάρχει ελπίδα. Τα Βρασνά έδειξαν τον δρόμο.

Ας πιέσουμε και να δούμε μέχρι πού έχουν σκοπό να το πάνε.


Ελένη Παπαδοπούλου
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :