Μπιτάκου η πολυπολιτισμική σωτηρία

ΓΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ!!!
Κυρία Μπιτάκου η ισλαμική χένα και ο μαύρος σπόρος σας ταιριάζει πολύ. Στην Ελλάδα όμως δεν θα βρείτε γωνιά να κρυφτείτε από εδώ και στο εξής!!!
Πάμε μια ξανά, επειδή ο ελληνισμός βάλλεται όπως κανείς αλλος πολιτισμός ή λαός, λόγω της μοναδικότητας της ράτσας να κατανοήσει το βρώμιο ψάρι από το φρέσκο. Ο καλός ο ψαράς (ο Ιησούς) γνωρίζει με μια ματιά το βρώμιο από το φρέσκο ψάρι. Ξέρετε πως; Το κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια, διαπερναει με την ματιά του, την διάκριση του, τήν όψη του ματιού.
Με την πρώτη ματιά ο καλός ψαράς καταλαβαίνει ότι η λάμψη του ματιού βγάζει την κυρία Μπιτάκου μπροστά, η νεα μπροστιάρα!

Όταν η βρωμιά του συστήματος φτάνει πολύ βαθιά μέσα στην όψη των οφθαλμών της κυρίας Μπιτάκου, μένει μόνο ένα πράγμα να κάνετε.

Βάζετε τον ΝΟΥ σας να εργαστεί! Είναι το μοναδικό όργανο που θα σας οδηγήσει στην χριστοποίηση σας, δηλαδή και εσείς να γίνεται Χριστοί!

Η κυρία Μπιτάκου έδωσε και πήρε συγχαρητήρια για την πράξη της Μπουμπουλίνας! Αυτό ήταν το σενάριο των αόρατων…

Η πολυπολιτισμική Μπιτάκου βρέθηκε ξαφνικά με τον όβριο Αξελ στο ίδιο αεροπλάνο, πολυ τυχαία από τις Βρυξέλλες, την φωλιά του δράκου! χαχαχαχα

Η πολυπολιτισμική Μπιτάκου έπρεπε να πάρει τα συγχαρητήρια με τον τελείως απαφτωμένο Τσιπ που το μαύρο σύστημα εξουσιών έκαψε αλλά στην περίπτωση αυτή θρέθηκε ξανά πάλι, ο χρήσιμος ηλίθιος! Είναι καμμενο το όργανο αλλά θέλει αλλαγή, χρειάζεται ανανέωση σαν δημοκρατικός κρικος αντιπολιτευσης. Πουτάνα δημοκρατία κρατάς γερά!! Το καμμένο είναι χαμένο και δεν επιδιορθώνεται ότι και να βιδώσεις ή όποιο ανταλλακτικό να αντικαταστήσεις…

Η πολυπολιτισμική Μπιτάκου βρέθηκε τυχαία στο ίδιο αεροπλάνο με τον πράκτορ Τσιπ, την αξιωματική αντιπολίτευση της πιο προδομένης χώρας χωρίς να έχει δέκα μπράβους από δίπλα για να μην λιθοβολιστεί;;;; Τυχαίο και αυτό! χαχαχαχα

Η φώτο είναι από το ΦΒ της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΤΑΚΟΥ που ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ τη απάπη της για τους…«ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»…
https://www.facebook.com/giorgia.bitakoub/videos/1498603603582011/

Αλλά δεν είναι μόνο αυτή, αλλά κι οι συνάδελφοι της, οπως ο Δημήτρης ο…ΚΑΖΑΚΗΣ που είναι υπερ τέτοιων ύπουλων πραγμάτων, του οποίου οι απόψεις για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της Μακεδονίας είναι πάρα πολύ ανησυχητικές και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ (;;;)…

Κυρία Μπιτάκου η ισλαμική χένα και ο μαύρος σπόρος σας ταιριάζει πολύ. Στην Ελλάδα όμως δεν θα βρείτε γωνιά να κρυφτείτε από εδώ και στο εξής!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΥ-ΔΩΡΟ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

loading...