Καταγγελία οικογένειας από την Βρετανία: «Άθλιες συνθήκες σε τετράστερο ξενοδοχείο της Κέρκυρας»

Σκουπίδια, περιττώματα ζώων, φωλιές μυρμηγκιών και αρουραίων είχαν κατακλύσει τον χώρο του συγκροτήματος, σύμφωνα με όσα καταγγέλει η οικογένεια Χουάνγκ, μέσω της Daily Mail – Τι ανέφερε εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού πρακτορείου
Kακήν κακώς επέστρεψε στην πατρίδα της η οικογένεια Χουάνγκ που έκανε διακοπές σε τετράστερο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα επικαλούμενη ότι ο χώρος εντός κι εκτός του συγκροτήματος ήταν γεμάτος σκουπίδια και περιττώματα ζώων.

Η οικογένεια Χουάνγκ από τη Βρετανία εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο του ξενοδοχείου και αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομικό οδό.

Τα δωμάτια όπως και οι εξωτερικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ήταν βρώμικα και η οικογένεια αναγκάστηκε να φύγει άρον – άρον, συντομεύοντας τις διακοπές της, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

H 29χρονη Σιγιούν Χουάνγκ επέλεξε για τις οικογενειακές διακοπές της την Κέρκυρα.

Ο σύντροφός της, Κρίστοφερ, το μωρό τους και η δεκάχρονη κόρη τους μετέβησαν στην Κέρκυρα έχοντας για παρέα μια φίλη τους και τα δύο παιδιά της.

Οι δύο οικογένειες έφτασαν στο ξενοδοχείο στις 31 Αυγούστου του 2018. Είχαν κάνει κράτηση για δύο στούντιο. Τελικά τους δόθηκε μια σουίτα δύο υπνοδωματίων.

Είχαν κλείσει ένα πακέτο διακοπών μέσω του ταξιδιωτικού πρακτορείου «On the Beach» σ’ ένα μέρος «υπέροχο, χαλαρωτικό και ιδανικό για όλη την οικογένεια», όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Ωστόσο, κατά την άφιξή της, η οικογένεια υποστηρίζει ότι αντίκρισε έναν εφιάλτη: στο ξενοδοχείο ήταν έντονη η μυρωδιά σκουπιδιών, υπήρχαν φωλιές μυρμηγκιών και παγίδες αρουραίων.

«Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις διακοπές, αλλά ήταν πραγματικά αδύνατο… Τα παιδιά μας έλεγαν ότι ήθελαν να επιστρέψουν στο σπίτι, κάτι που δεν είχαν πει ποτέ πριν».

«Ήταν τόσο απογοητευμένα και αναστατωμένα. Είμαι απογοητευμένη που μια τέτοια γνωστή εταιρεία μας πρότεινε να κάνουμε διακοπές σε τόσο άθλιες συνθήκες, ειδικά μ’ ένα μωρό δέκα μηνών» συνέχισε και πρόσθεσε:«Οι διακοπές μας κόστισαν το ποσό των 4 χιλιάδων λιρών».

Όταν παραπονέθηκε στο προσωπικό του ξενοδοχείου για τις άθλιες συνθήκες, αυτοί της απάντησαν περιφρονητικά.

«Το ξενοδοχείο γέλασε σε βάρος μου όταν τους είπα ότι θα τους έβλεπα στο δικαστήριο, προσπάθησαν επίσης να με εκφοβίσουν λέγοντας ότι θα μου κοστίσει πολλά χρήματα και ότι θα ήταν απίθανο να κερδίσω».

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της ταξιδιωτικής εταιρείας «On the Beach» δήλωσε: «Η εμπειρία των πελατών μας είναι ύψιστης σημασίας και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες».

loading...