«Η ΣΠΙΘΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΛΟΓΑ…ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ»! ΠΥΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ …ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα πύρινο μήνυμα από τους Ελληνόψυχους της Μακεδονίας μας για την Βόρειο Ήπειρο και τον Κατσίφα…

Δείτε στο βίντεο το πανό που σήκωσαν δίπλα στο Μακεδονία Παλλάς και ακούστε τις φλογερές φωνές από τις Μακεδονοπούλες να δίνουν υπόσχεση λευτεριάς!!!

Μετ’εμποδίων φίλοι του κατάφεραν να φτάσουν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο εξαιτίας του μπλόκου από την αλβανική αστυνομία – Αρκετοί αναγκάστηκαν να γυρίσουν στην Ελλάδα, αφού θεωρήθηκαν ύποπτοι για πρόκληση εντάσεων
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, αλλά και οργής τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Συγκλόνισαν οι κραυγές σπαραγμού της τραγικής μητέρας.

Η μητέρα του άτυχου 35χρονου κατήγγειλε τις αλβανικές αρχές για το μπλόκο που έστησαν στα σύνορα, με αποτέλεσμα πολλοί να μην καταφέρουν να βρεθούν κοντά στην οικογένεια.

Συντετριμμένη από την απώλεια του παιδιού της, η Βασιλεία Κατσίφα φώναξε: «Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου! Είμαστε γηγενείς Έλληνες χριστιανοί… Δε θα ξεριζώσουν το έθνος μας!».

Μετ’ εμποδίων φίλοι του κατάφεραν να φτάσουν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο. Αρκετοί αναγκάστηκαν να γυρίσουν στην Ελλάδα, αφού θεωρήθηκαν ύποπτοι για πρόκληση εντάσεων.

Αισθητή ήταν όμως η παρουσία της αστυνομίας και στα γύρω χωριά, όπως καταγγέλλουν ομογενείς που ζουν στην περιοχή και έπεσαν σε αστυνομικά μπλόκα όταν επιχείρησαν να φτάσουν στους Βουλιαράτες.

Η οικογένεια άνοιξε το σπίτι της στον κόσμο, που έφτασε στο χωριό για να τιμήσει τη μνήμη του 35χρονου.

Κλικ στην εικονα για να δείτε το βίντεο!

Βίντεο: himara.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :