ΣΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ…

Ο σουλτάνος δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα των προσφύγων (συντρόφων) στα Ελληνικά νησιά.
Αν το καταλάβατε μπήκαμε σε ΚΡΙΣΗ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ τα σύνορα τώρα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΑΝ σε ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ φτάνουν ΕΠΤΑ ΒΑΡΚΕΣ στην Λέσβο, σε μια ολόκληρη ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ πόσες θα φτάσουν και τι θα γίνει;

Το προσφυγικό ( δηλ. ανθρώπινος πόνος , ο συνωστισμός και η εκμετάλλευση ψυχών) φαίνεται να γίνεται κατεξοχήν στρατηγικό εργαλείο στα χέρια της γεωπολιτικής επέκτασης των τούρκων στην λεγόμενη γαλάζια πατρίδα τους βλ. ΑΙΓΑΙΟ.

Ταυτόχρονα το πρωτόγνωρο αυτό κύμα μετακίνησης πληθυσμών γίνεται ψυχοτρονικό εργαλείο στους σχεδιασμούς κάποιων να αλλοιώσουν εθνικούς ιστούς και να εξοβελίσουν την κοινωνική ειρήνη από τους λαούς, κυρίως της γηραιάς Ευρώπης, δίχως να φταίνε αυτοί κάθε αυτοί οι πρόσφυγες που φέρουν ξεχωριστές κουλτούρες.

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 τα φώτα της επικαιρότητας είναι στραμμένα στην πολύπαθη Μόρια της νήσου Λέσβου.
« Οι στιγμές που συντάραξαν τον Πάπα στη Μόρια

Η συνάντηση Πάπα, Βαρθολομαίου με πρόσφυγες στη Μόρια. Το κλάμα των προσφύγων και οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά. Επιστρέφει στο Βατικανό με 10 πρόσφυγες ο Πάπας.»

Το Σόου των μεγάλων ήταν όμορφο και αν κρίνουμε ότι από τότε μέχρι σήμερα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους ανθρώπους που στοιβάζονται εκεί, ανακύπτουν ερωτηματικά , αν οι μεγάλοι είναι παντελώς ανεπαρκείς να βοηθήσουν στην διαχείριση ανθρωπιστικών κρίσεων ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ συμβαίνει;

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ έδωσαν πάσα να ενδιαφερθεί ο σουλτάνος εμμέσως για την διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης στα νησιά μας που ο ίδιος έφτιαξε και αυτοί που κρύβονται από πίσω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...