Νέο βίντεο-σοκ από Έβρο: Αλλοδαποί περνούν στην χώρα και τους περιμένουν «ταξί» να τους πάνε Θεσσαλονίκη!


Ένα ακόμα βίντεο-σοκ έρχεται από τον Έβρο, στο οποίο βιντεοσκοπείται μια κόμα «εισβολή» αλλοδαπών στην χώρα, διαψεύδοντας μέσα σε 24 ώρες για μια ακόμα φορά τον ισχυρισμό του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σε ότι αφορά το «κλείσιμο των συνόρων του Έβρου»

Συγκεκριμένα ο υπουργός είπε χθες σε τηλεοπτικό δίαυλο:  «Η Αμυγδαλέζα (που κατάργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) ήταν Four Seasons σε σχέση με τη Μόρια» τόνισε δε, σημειώνοντας ότι θα επανέλθουν τα κλειστού τύπου κέντρα για τους μετανάστες και «από τον Έβρο δεν περνάει πια κανείς μετανάστης».

Εμείς πάλι αναγκαστήκαμε να παίξουμε συγκεκριμένο βίντεο ολίγων ημερών που διέψευδε τον ισχυρισμό αυτόν.

Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απο τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης την στιγμή μάλιστα που και ο Έλληνας ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος δήλωνε οτι θα σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς.

Τώρα στο νέο βίντεο ο ίδιος ο διακινητής βιντεοσκοπεί το πέρασμα απο τα ρηχά του Έβρου και την αναμονή σε συγκεκριμένα σημεία μέχρι να έρθουν τα "ταξί" με πινακίδες Θεσσαλονίκης που θα τους παραλάβουν!
Θα πρέπει ο κύριος υπουργός αλλά και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης να είναι πιο προσεκτικοί με τέτοιες δηλώσεις διότι ζούμε στην εποχή της εικόνας όπου όλοι διαθέτουν την δική τους προσωπική κάμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :