Πρόεδρος Αστυνομικών Σάμου για αλλοδαπούς: Πάμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή!

Την ανασφάλεια που βιώνουν καθημερινά οι αστυνομικοί της Σάμου και τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, εξέφρασε η πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Σάμου, Μαρία Μαυρίδου.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η κ. Μαυρίδου τόνισε ότι στη Σάμο έχουν να αντιμετωπίσουν «δύο πόλεις μέσα σε μία. Μόνο που η δεύτερη πόλη που έχει δημιουργηθεί είναι από διάφορους πληθυσμούς, από χώρες που έχουν ζήσει φοβερές κακουχίες και δεν έχουν κάτι να χάσουν με αποτέλεσμα όσα επεισόδια, όσες συμπλοκές και όση παραβατικότητα υπάρχει στο νησί της Σάμου, να μη μπορεί να ελεγχθεί όπως θα συνέβαινε αν ήταν από ημεδαπούς ή άλλες εθνικότητες που ζουν χρόνια στη χώρα μας».

«Δεν έχουν κατευνάσει τα πνεύματα, είναι και αυτοί σε ανησυχία με όλο αυτό που έγινε. Οι συνάδελφοι έρχονται σε επαφή μαζί τους χωρίς να γνωρίζουμε αν έχουν κάποιο μεταδοτικό νόσημα, αν διώκονται στη χώρα τους, αν έχουν κάποια ανθρωποκτονία. Πηγαίνουμε σαν πρόβατα στη σφαγή. Παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα καθημερινά.Οι ροές δεν έχουν σταματήσει. Κάποτε ο καιρός έκοβε αυτήν την κατάσταση, τώρα ούτε ο καιρός το κόβει», πρόσθεσε η κ. Μαυρίδου.

loading...