Τράγκας: Οι Γερμανοί θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Λίβανο, εγκλωβίζοντας εδώ εκατομμύρια μετανάστες

Αν κατάλαβα καλά η κυβέρνηση αποφάσισε να αποσυμφορήσει τα νησιά και να μεταφέρει τους μετανάστες στα ηπειρωτικά της χώρας, σε όλες τις περιφέρειες.

Αν κατάλαβα καλά η κυβέρνηση αδειάζει τα νησιά, για να τα ξαναγεμίσει ο Σουλτάνος σε μερικούς μήνες.

Το πρόβλημα δεν λύνεται με τη μεταφορά χιλιάδων μεταναστών σε ξενοδοχεία και σπίτια σε όλη τη χώρα. Αυτή η λύση θυμίζει τη λήψη καρκινικού ιστού, νεοπλασματικών κυττάρων και την τοποθέτησή τους σε όλο τον οργανισμό.

Αυτό θα εξελιχθεί ως μετάσταση και θα φανεί εντός του άμεσου μέλλοντος. Μιλάμε για τοποθέτηση υγειονομικών και κοινωνικών βομβών σε όλες τις πόλεις και τις περιοχές της Ελλάδας.

Ανοικτές δομές σημαίνει ότι θα κυκλοφορούν άνθρωποι από τριτοκοσμικές περιοχές, εμποτισμένοι με την αγριότητα και την αρπακτικότητα των περιοχών τους ανάμεσα στα παιδιά μας και στα μέλη των οικογενειών μας. Πρόκειται για δόλιο σχέδιο των Ευρωπαίων και αυτά που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι χορήγηση παρακεταμόλης για τη θεραπεία πολλαπλών μεταστάσεων ή αιμορραγικού πυρετού.

Λένε ότι θα διαχωρίζουν τους πρόσφυγες του πολέμου από τους οικονομικούς μετανάστες και αυτοί που θα απορρίπτονται είτε θα επιστρέφουν στην Τουρκία ή σε Τρίτη χώρα προέλευσης ή θα παραμένουν στα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα. Κάτι αναφέρεται ως σύνθετη απόφαση.

Δηλαδή δεκάδες χιλιάδες – υποτίθεται πρόσφυγες πολέμου – θα διασπαρούν σε ξενοδοχεία και σπίτια και χιλιάδες θα παραμένουν σε hot spot – προαναχωρησιακά κέντρα.

Αυτή την ώρα έχουν 75.000 εκκρεμείς αιτήσεις ασύλου. Τόσο ο κος Κουμουτσάκος, όσο και η κεφαλή της κυβέρνησης αυτής δεν μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημα, ποιος θα τους πηγαίνει και ποιος θα τους παραλαμβάνει στην Τουρκία, όταν τα τελευταία 4,5 χρόνια έφτασαν εδώ δεκάδες χιλιάδες και η Άγκυρα δέχθηκε πίσω 1850. Τους οποίους 100% έστειλε πάλι στα νησιά.

Πρόκειται περί ανεπαρκών και ανικάνων, όπως και οι προηγούμενοι που κόβουν βόλτες τώρα στα Σκόπια και αγκαλιάζονται με τον Ζάεφ και με αξιωματούχους που φέρουν ακόμη στο πέτο τον ήλιο της Βεργίνας. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι σημερινοί που υπογράφουν συμφωνία για την επιτήρηση του εναέριου χώρου των Σκοπίων από την πολεμική αεροπορία μας και αγκαλιάζονται με Σκοπιανούς αξιωματικούς που φοράνε στο πέτο τον ήλιο της Βεργίνας.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία, το μεταναστευτικό θα καταπιεί όχι μόνο το Μητσοτάκη αλλά και τη χώρα μας. Αποτελεί τμήμα του σχεδίου των Γερμανών που επιδιώκουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Λίβανο, εγκλωβίζοντας εδώ σιγά σιγά εκατομμύρια μεταναστών, ώστε να μην μολυνθεί ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής.

Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι εταίροι μας τρέμουν το πολιτικό κόστος από την πιθανή άφιξη μεταναστών και προσφύγων στις χώρες τους.

Θέλουν να παίξει η Ελλάδα τον ρόλο που έπαιξε παλιότερα ο Λίβανος για τα αραβικά κράτη.

Θέλουν να την μετατρέψουν σε απέραντο στρατόπεδο, που χωρίς υποδομές και τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, θα φιλοξενήσει και θα ενσωματώσει εκατοντάδες χιλιάδες ξένους.

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας κατώτερο κάθε αναμενόμενου, με ηττοπάθεια ακούει και υπακούει σε όλες τις οδηγίες των Γερμανών.

Σκεφτείτε ότι είχαμε επίτροπο τον Αβραμόπουλο, ο οποίος επί 4 χρόνια δεν κατόρθωσε ούτε να πείσει για την κατάσταση στην Ελλάδα, ούτε να περιορίσει τους κινδύνους από την άκρατη μετανάστευση.

Θα έλεγα μάλιστα ότι ήταν ανέκαθεν και φωναχτά υπέρ της παραμονής του Σουλτάνου στην εξουσία, προκειμένου να υπάρχει σταθερότητα στις σχέσεις με τις Βρυξέλλες.

Είναι τόσο γερμανοδοσμένη αυτή η κυβέρνηση, ώστε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος κος Ζάιμπερτ, αφού δήλωσε συγκλονισμένος για την τραγωδία στη Μόρια, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους χειρισμούς αυτής της κυβέρνησης.

Πρέπει όλοι να γνωρίζετε ότι αυτό που βλέπετε πάνω κινείται απόλυτα και εντελώς δουλικά με οδηγίες από το Βερολίνο.

Τώρα αλληλοκατηγορούνται για αυτό που συνέβη στη Μόρια και όλοι οι μετέχοντες στα τελευταία πόθεν έσχες αφήνουν να φανεί η ανθρωπιά τους και η αλληλεγγύη τους προς τους δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες.

Βέβαια από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και κάποιοι που επισημαίνουν ότι αν συνεχιστούν οι ροές, τα πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα.

Στο μεταξύ, η χώρα στις πρώτες 100 μέρες του Κυρίου Μητσοτάκη αρχίζει να παρουσιάζει εικόνα χάους. Αύριο έχουμε πάλι απεργιακό μπλακ άουτ. Θα είμαστε χωρίς ηλεκτρικό, μετρό και πλοία. Όσα κάνει ο Βρούτσης και όσα λέει ότι θα φέρει ο κος Γεωργιάδης, φέρνουν κύματα κοινωνικού χάους και είναι ακόμη πολύ νωρίς. Ήδη, εκτός από το μεταναστευτικό, ατμόσφαιρα διάλυσης επικρατεί σε όλες τις φυλακές, ενώ με το ζόρι λειτουργεί το σύστημα υγείας και ήδη εμφανίζονται ρωγμές στο σύστημα δημόσιας τάξης.

loading...