Αυτόκλητοι Επήλυδες, Ανεύθυνοι Αυτόχθονες

Κώστα  Δημ  Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Ζήτημα μεγίστης ε θ ν ι κ ή ς  σ η μ α σ ί α ς, άμεσα και άρρηκτα συνδεόμενο με την επιβίωση -ιδίως των μελλοντικών γενεών – αποτελεί η πλημμυρίδα των αλλοδαπών.

Οι πολιτικάντηδες απασχολούνται – και ερίζουν – για το αν οι εισερχόμενοι (κατά πλειονότητα: αυθαίρετα και αυτόκλητα εισβάλλοντες) πρέπει να ονομάζονται: πρόσφυγες ή μετανάστες ή λαθρομετανάστες ή όπως έκαστος -εξ εκείνων – επιλέγει ή εξυπηρετεί να τους αποκαλεί.

Ποικιλώνυμες οι σκοπιμότητες, ύπουλες οι στοχεύσεις, έντονες οι κομματικές αγκιστρώσεις , αδικαιολόγητες /τυφλές οι ιδεοληψίες ατόμων και παρατάξεων. Δημιουργείται κλίμα σύγχυσης, και λαμβάνονται μέτρα σπασμωδικά, αντικοινωνικά και -το χειρότερο- εθνικά επιζήμια/εθνοβόρα.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά και … ανήκουστα (από Κυβερνήτες κ. α) όπως:

1. “Να ενσωματώσουμε τους μετανάστες για να λυθεί το δημογραφικό” (;).

2. “Αισθάνομαι υπερήφανος για την μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική κοινωνία σιγά -σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ταυτότητα με αυτόν τον τρόπο. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός”.  Ακόμη: “τα προσφυγόπουλα πρέπει να πάνε σχολείο. Όσα αριστεύουν να σηκώσουν τη σημαία, ώστε να νιώθουν Έλληνες”.

Δεν θεωρώ πως οι παραπάνω δηλώσεις και άλλες παρόμοιες, είναι άξιες σχολιασμού. Επιβάλλεται οι ταγοί μας- πρωτίστως – αφενός να κατανοήσουν τις έννοιες των λέξεων και (το σημαντικότερο και εθνωφελέστερο) να συνειδητοποιήσουν  τις  συνέπειες,  τις  επιπτώσεις μέσο και μακροπρόθεσμα για την ελληνική κοινωνία.

Πληροφοριακά και επιγραμματικά:

α. Ελάχιστοι είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες οι οποίοι έρχονται στον τόπο μας.

β. Οι Σύριοι πχ οι οποίοι έρχονται με καραβιές μέσω Τουρκίας- όπου αρχικά κατέφυγαν και παρέμειναν για ένα διάστημα – δεν είναι πρόσφυγες ως προς την Ελλάδα, αλλά ως προς την Τουρκία (Σ.Σ Ανέρχονται κατ’ άλλους στο 7% ή στο 20% των εισερχομένων ξένων).

γ. Οι λοιποί πολυάριθμοι -περίπου 80 -90% είναι μετανάστες ή λαθρομετανάστες (Αφγανοί, Πακιστανοί, Σομαλοί κ.ο.κ).

δ. Είναι παντελώς ανιστόρητη η θεωρία περί του ότι προσομοιάζει η μετανάστευση (παλαιότερη , αλλά και σύγχρονη) Ελλήνων σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Καναδά κλπ με τους λογής -λογής  λαθροεισβολείς στη χώρα μας.

ε. Η Ελλάδα εμφανίζει μια εξέχουσα ιδιαιτερότητα (κληρονομική).

Είναι η πλέον προικισμένη -ελέω προγόνων βέβαια – πολιτισμικά, πολιτιστικά χώρα.

Τι λόγο, άραγε έχει, να γίνει … πολυπολιτισμική και μάλιστα μέσω αλλοδαπών προερχομένων από λιγότερο πολιτισμένα (sic) Κράτη και δη μη χριστιανικά;  Εκτός και αν το … χορταστικό πρόθημα: “πολύ” δίνει (σε ελαφρόμυαλους) την απολαυστικά χορταστική προσθήκη του επιπλέον /επιπρόσθετου.

στ. Γιατί αυτό το σύμπλεγμα /κόμπλεξ μην τύχει να μας χαρακτηρίσουν οι δήθεν ευαίσθητοι “Δημοκράτες” της συμφοράς: Ρατσιστές, ή Ξενόφοβους;

Αν ήμουνα Κυβερνήτης και πίστευα στον ελληνικό πολιτισμό αλλά και τον Ελληνισμό, θα έπαιρνα μέτρα διατήρησης της ακεραιότητας, της συνοχής, της μη αλλοίωσης των αρχών και παραδόσεων του Ελληνισμού  και του Χριστιανισμού.

Ως Έλληνας δεν θέλω αυτή την εκφυλιστική αλλοίωση.

Δεν με νοιάζει το πως , κάθε ανεύθυνο υποκριτικό δήθεν ευαίσθητο κνώδαλο, θα με χαρακτηρίσει. Μια χώρα περίπου 10 εκατ. ψυχών δεν αντέχει- ούτε μπορεί να σώσει και να αφομοιώσει- τους κατατρεγμένους του πλανήτη.

ΥΓ Όσοι θέλουν την ενσωμάτωση είτε για ψηφοθηρικούς λόγους, είτε για να επιλύσουν το δημογραφικό ή για να … διασώσουν το ασφαλιστικό, πλανώνται πλάνην οικτρά και (εθνικώς) λίαν επικίνδυνη. Όποιοι θέλουν να γίνουν (από εξόχως πολιτισμένοι) … πολυπολιτισμένοι, ας προσέξουν πολύ.  Η γοητευτική Κίρκη της Παγκοσμιοποίησης δεν είναι τόσο αθώα και γενναιόδωρη όσο φαντάζονται.  Ας ενισχύσουν την ελληνική οικογένεια. Ας ομονοήσουν οι πολιτικάντηδες και ας φροντίσουν να διατηρήσουν τις αρχές του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού και ας σμικρύνουν , στο απειροελάχιστο δυνατό, τον αριθμό των ποικιλώνυμων επήλυδων /εισβολέων.

      Έ λ λ η ν ε ς  χρειάζεται η Ελλάδα μας. Ό χ ι φιλέλληνες ή (πολυπολιτισμένους ) Ελληνόφωνους !!!

loading...