ΣΟΚ! Τα ελληνικά μαχητικά θα μπούνε στην ΠΟΛΗ (Βίντεο)


Το έλαβαν το μήνυμα οι Τούρκοι;
Δεν μπορούν να επιβληθούν στους Κούρδους που δεν έχουν βαρύ εξοπλισμό και υποδομές. Θα μπορέσουν να επιβληθούν στην Ελλάδα που είναι μια από τις ισχυρότερες χώρες στρατιωτικά, στην Ευρώπη;

Βλέπουμε Τούρκους να χαιρετάνε στρατιωτικά όπου και αν σταθούν. Ο μιλιταριστής Ερντογάν ξεχνάει όμως τι έγινε στην Κύπρο πριν από λίγες ημέρες:

Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από την Σούδα και βρέθηκαν στην Κύπρο. Τα τουρκικά ραντάρ δεν κατάλαβαν «από πού τους ήρθε». Έτσι μια ημέρα «τα ελληνικά μαχητικά θα μπούνε στην πόλη» και οι Τούρκοι ακόμα θα ψάχνουν τι έγινε. Αυτό βέβαια θα γίνει αν και εφόσον οι Τούρκοι αποφασίσουν να μας επιτεθούν.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη μια νίκη σε ένα ενδεχόμενο ελληνοτουρκικό πόλεμο, ο οποίος ελπίζουμε να μην γίνει. Σε ένα πόλεμο δεν υπάρχουν πραγματικοί νικητές, αφού πάντα σκοτώνονται άνθρωποι και από τις δύο πλευρές.

Ίσως όμως αναγκαστούμε να συρθούμε σε ένα πολύμηνο πόλεμο με την Τουρκία. Καμία χώρα (από τις δύο) δεν μπορεί να πολεμάει συνεχόμενα για μήνες, αλλά για λίγες μέρες. Οι τουρκικές αλλά και οι ελληνικές πόλεις, θα υποστούν τεράστιες ζημιές. Το ίδιο και οι στόχοι στρατηγικού ενδιαφέροντος.

Το μεγαλύτερο πλήγμα βέβαια θα είναι οι ανθρώπινες απώλειες και οι τραυματισμοί. Πρέπει να εξετάσουμε την σίγουρη παρενέργεια μιας ελληνοτουρκικής σύρραξης, που θα είναι η εξέγερση των μεταναστών. Ακόμα και αν κερδίσουμε την Τουρκία θα πρέπει να αναλάβουμε το εσωτερικό μέτωπο.

Λέτε να ήρθε η ώρα η Ελλάδα να πάρει το δίκιο της πίσω; Και αν ναι, ποιες θα είναι οι άμεσες συνέπειες για τον πληθυσμό; Όπως και να έχει αν συνεχίσουν να προκαλούν οι Τούρκοι, μοιραία θα χρειαστεί να απαντήσουμε με στρατιωτικά μέσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :