Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΉΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ…
ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ




Γράφει ο Γεωκών 

Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων να λιμοκτονεί καθημερινά.

Φτάσαμε στο σημείο να πεθαίνουν κάθε λίγα δευτερόλεπτα βρέφη από την πείνα και από αρρώστιες, τις οποίες η ανθρωπότητα θεωρεί ότι τις έχει νικήσει.

Φτάσαμε στο σημείο ένα μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού να προσπαθεί να επιβιώσει. Φτάσαμε στο σημείο να μπορούν κάποιοι ιδιώτες να αποφασίζουν στα γραφεία τους να κάνουν στρατιωτικές επεμβάσεις εναντίον ολόκληρων λαών.

Εργοστάσια έχουν κλείσει και οι λαοί έχουν βυθιστεί στην ανεργία και τη φτώχεια. Οι αρρώστιες της σύγχρονης εποχής και οι οποίες συνδέονται άμεσα με το άγχος των χρεών και την αγωνία για την επιβίωση “θερίζουν” στην κυριολεξία τους πληθυσμούς.

Οι συνέπειες ενός πολέμου είναι άμεσες και τρομακτικές. Οι πιο αδύναμοι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι τα περιθώρια των κρατών για κοινωνική πολιτική μετά από ένα παγκόσμιο πόλεμο θα είναι απειροελάχιστα.

Αντιλαμβάνονται οι συνταξιούχοι ότι οι συνέπειες του πολέμου θα έκαναν επισφαλή και τη δική τους επιβίωση, εφόσον δεν θα υπάρχουν  ταμεία να δώσουν συντάξεις. Αντιλαμβάνονταν οι εργαζόμενοι ότι οι συνέπειες του πολέμου θα έκαναν επισφαλή και τη δική τους επιβίωση

Σήμερα στη Δύση οι συνταξιούχοι στην κυριολεξία είναι αντιμέτωποι με ένα παντελώς αβέβαιο μέλλον. Τα ασφαλιστικά τους ταμεία είναι παντελώς άδεια. Μερικούς μήνες περιθώρια έχουν να δώσουν συντάξεις. Μετά ακολουθεί πείνα. Πραγματική πείνα.

 Ότι ήταν όρθιο έπεσε και ότι λειτουργούσε σταμάτησε να λειτουργεί. Η απόλυτη καταστροφή. Μια καταστροφή, η οποία εκτός των άλλων απειλεί με μόλυνση και το φυσικό περιβάλλον.

Το ανθρώπινο είδος είναι πλέον αναγκασμένο να δώσει τη μάχη επιβίωσης, χωρίς να γνωρίζει κανένας τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια μάχη τη δεδομένη στιγμή.

Χωρίς να γνωρίζει κανένας αν υπάρχει αυτήν τη στιγμή γνώση, για να επανέλθουν τα πράγματα σε μια φυσιολογική κατάσταση ή αν επέλθει το χάος της αυτοσυντήρησης και καταστραφούμε πλήρως.

Τα πάντα ξεκινάνε από την επομένη της λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου διότι μόνον οι τελικοί νικητές εκείνου του πολέμου και άρα οι σημερινοί κυρίαρχοι είχαν τη δυνατότητα να προκαλέσουν  έναν  ‘’ ΑΟΡΑΤΟΝ ‘’ ( μέχρι στιγμής ) ΝΕΟΝ παγκόσμιο πόλεμο.

Αναζητούμε λοιπόν τους  ΝΕΟΥΣ “αόρατους”, που κατευθύνουν  τους λαούς σε έναν ΝΕΟΝ καταστροφικό παγκόσμιο πόλεμο. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κυρίαρχες θεωρητικά ήταν ΗΠΑ. Ποιες ΗΠΑ όμως;

Ο εργαζόμενος από το Ντιτρόιτ, ο αγρότης από την Αλαμπάμα ή ο βιοτέχνης από το Άρκανσο; Αυτοί δεν παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής των ΗΠΑ. Στην πολιτική, η οποία επηρεάζει τον Πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...