Γιώργος Τράγκας: Ο υπουργός Υγείας κος Κικίλιας έχει πιάσει λυτούς και δεμένους στα κανάλια και όπου αλλού μπορούσε για να μην μεταδίδουν την είδηση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

Όλα όσα είπε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 FM για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

«Παρακαλώ όσα πω να μεταφερθούν στον πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι συνταγματικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στον τόπο.

Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στη δική μας Δανιμαρκία. Έχω ζήσει, έχω βιώσει εκατοντάδες δολοπλοκίες, συνωμοσίες, συνεργασίες και συγκαλύψεις μεταξύ πολιτικών και μέσων ενημέρωσης.

Έχω κουβεντιάσει μαζί σας εν καιρώ μνημονίου τη δράση των εθνοτερμιτών. Έχω αναφέρει σε χιλιάδες εκπομπές μου τις δραστηριότητες της διαπλοκής και των πολιτικών οικογενειών. Πρώτη φορά προσκρούω σε μια επιχείρηση αναχαίτισης και αποσιώπησης ενός γεγονότος που αφορά τη σωτηρία ενός άρρωστου παιδιού. Ουδείς άνθρωπος μπορεί να επικαλεστεί ότι είναι ο απόλυτος άγγελος ή ο απόλυτος δαίμονας. Όμως αυτό που συμβαίνει είναι απύθμενη ανηθικότητα. Για την ακρίβεια είναι η επιτομή της ανηθικότητας, γιατί έχει να κάνει με μια συνδυασμένη και συνεννοημένη προσπάθεια ανακοπής μιας λαϊκής κινητοποίησης για τη σωτηρία ενός παιδιού, του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Μου έλεγαν ότι ο υπουργός Υγείας κος Κικίλιας έχει πιάσει λυτούς και δεμένους στα κανάλια και όπου αλλού μπορούσε για να μην μεταδίδουν την είδηση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Χθες το βράδυ τα τσέκαρα πλήρως. Με πήρε συνάδελφος που πήρε εντολή να μην βγάλει σήμερα το πρωί στο κανάλι του την υπόθεση. Επίσης, έφτασε στο σημείο ο μη νουνεχής σε αυτό το θέμα τουλάχιστον υπουργός, να βάλει φίλο μου δικηγόρο να με πιάσει και να με παρακαλέσει να μην ασχολούμαι με αυτή την υπόθεση και πολύ περισσότερο να μην ασκώ κριτική, τόσο στον ίδιο, όσο και στο υπουργείο του.

Πραγματικά ζόφος και απέραντη ανηθικότητα. Απύθμενη ανηθικότητα για μια υπόθεση που συνδέεται άμεσα με ένα παιδί και με μια λαϊκή κινητοποίηση που γιγαντώνεται σε όλη τη χώρα και ο Κικίλιας θέλει να την αναχαιτίσει έτσι ώστε να μην συγκεντρωθούν τα χρήματα για το παιδί, δηλαδή από τη μία πλευρά λέει στους γονείς του το οξύμωρο και αντιφατικό ο Βασίλης θα κάνει ότι μπορεί αλλά ο υπουργός έχει δεμένα τα χέρια και από την άλλη έβγαλε χθες μία ανακοίνωση που λέει ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά επιστημονικό.

Η συνωμοσία εναντίον του μικρού φαίνεται και από το γεγονός ότι όλα αυτά τα κανάλια που προβάλουν το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, όλοι μαζί για το παιδί και όλα αυτά τα πολύ φιλάνθρωπα, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια για τις φιλανθρωπίες, δεν ασχολήθηκαν και δεν ανάρτησαν ούτε μια είδηση για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ. Για να ακριβολογώ έκανα χθες έρευνα και πάτησα το search γράφοντας Παναγιώτης Ραφαήλ. Είδα με έκπληξη σε μερικά να έχει αναρτηθεί η ανακοίνωση του MDE Ελλάς, της οργάνωσης που έχει φτιάξει και το λογαριασμό του παιδιού στον οποίο συγκεντρώνονται τα χρήματα. Είναι μια οργάνωση που φροντίζει τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις και έχει σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Βρήκα μόνο την ανακοίνωση, κανένα ρεπορτάζ για το παιδάκι, όπως και για εκείνο στην Κύπρο που έγινε καλά, και μόνο χθες τα κανάλια έβαλαν την απαντητική επιστολή του Κικίλια, η οποία βρίθει ψεμάτων και ανακριβειών, αφού αναφέρει ότι είναι άγνωστο το αποτέλεσμα της θεραπείας και ενδεχομένως επικίνδυνη η συνδυασμένη υφιστάμενη θεραπεία που κάνει το παιδί με εκείνη που πρέπει να κάνει στη Βοστώνη.

Όπως έδειξα χθες στην τηλεόραση, η διακεκριμένη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Χριστίνα Κανάκα – Γκάιντεμπέιν της Α’ παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία έχει χορηγήσει στο παιδάκι μια πλήρη διάγνωση, μαζί με την κυρία Ροσερπονς αναπληρώτρια καθηγήτρια νευρολόγο ΚΛΠ

Να πω καλημέρα στο Μαξίμου και να παρακαλέσω τους πάντες να μεταφέρουν όλα αυτά στον κο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μπορεί να μιλάει μόνο στην τηλεόραση για τα ντολμαδάκια της μητέρας του ή με ποια σπορ ασχολείται ή πόσο έχει σπουδάσει. Πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν το ανώτατο υγειονομικό συμβούλιο και ποιοι αποφασίζουν για τη ζωή ή το θάνατο χιλιάδων συμπατριωτών μας.

Ο κύριος Κικίλιας σε μια από τις συνομιλίες που είχα μαζί του, μου μίλησε σχεδόν με δέος για τον κο Ιατρού, τον πρόεδρο του ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου, ο οποίος μπλοκάρει ή ξεμπλοκάρει τα πάντα. Μάλιστα μιλώντας στη βουλή ο κος Κικίλιας είπε ότι εγκρίνονται θεραπείες εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κος Ιατρού, νεφρολόγος, έχει τοποθετηθεί περισσότερες από μία φορές πρόεδρος του ανωτάτου υγειονομικού συμβουλίου. Πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει δεχθεί σφαίρες στα πόδια από αγνώστους και έχει απασχολήσει εκτεταμένα το αστυνομικό δελτίο. Με βάση δημοσιεύματα που διαβάζω στο βήμα. Υπήρξε βασικός μάρτυρας εναντίον κλινικής που έκανε αιμοκαθάρσεις και είχε υποστηρίξει ότι χρέωνε πλασματικές αιμοκαθάρσεις. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει σοβαρότατη καταγγελία στο ΣΔΟΕ, όπως ανέφερε το ΒΗΜΑ, ότι ο κύριος Ιατρού και άλλοι 22 νεφρολόγοι – 5 κρατικών νοσοκομείων – πλούτιζαν με τη διοχέτευση νεφροπαθών και συγκεκριμένες ιδιωτικές κλινικές, καθώς και ότι εκπροσωπούσαν συγκεκριμένες εταιρίες ιατρικών μηχανημάτων. Η καταγγελία αυτή δεν απαντήθηκε από τον ΣΔΟΕ. Είναι όμως γεγονός, ότι ο κος Ιατρού που από το γενικό κρατικό της Νίκαιας, εργάζεται πλέον στο Υγείας, όπως μου είπαν χθες το βράδυ οι συνάδελφοί του, έχει εμπλακεί σε υπόθεση αλληλοκατηγοριών για χρήμα και έχει μια περίεργη στενή εξάρτηση με το Υπουργείο Υγείας. Ακόμα και άγιος να είναι ο άνθρωπος, δεν μπορεί 1ον να είναι ισόβιος και 2ον να βρίσκεται ακόμα στη θέση του προέδρου του ανώτατου υγειονομικού συμβουλίου.

Εδώ κύριε Μητσοτάκη κάτι υπάρχει, το οποίο θα βγει όλο στην επιφάνεια.

Απασχολεί όλο το διαδίκτυο η συνέντευξη που έδωσε ο κος Πρωθυπουργός στον ΑΝΤ1. Ήδη οι ιστοσελίδες κοροϊδεύουν τον πρωθυπουργό και όσα είπε για το αγαπημένο του φαΐ, τα σπορ, τις σπουδές του και το γεγονός ότι δεν βλέπει δελτία ειδήσεων αλλά ενημερώνεται από τους συνεργάτες του. Υπάρχουν πυκνές αναφορές για τα δάνεια που έχει ο κύριος Κυριακού και ο ΑΝΤ1 – για τα 170 εκατομμύρια, όπως επίσης για τα δάνεια που έχουν οι εκδότες. Αυτή η συνέντευξη έκανε πολύ κακό στον κο Πρωθυπουργό, ο οποίος σύμφωνα με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, παρουσιάστηκε ως αγιογραφία».

loading...