Η αποκάλυψη της Ντέμπι Χάρι: Όταν ο Ντέιβιντ Μπάουι μου έδειξε το πέος του!

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια των «Blondie», ο Βρετανός σταρ της μουσικής ήθελε να την… ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο, επειδή του είχε βρει κοκαΐνη!
Η θρυλική Ντέμπι Χάρι, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Blondie», αποκαλύπτει ότι ο Ντέιβιντ Μπάουι της έδειξε το πέος του, σε ένδειξη… ευγνωμοσύνης που του βρήκε ναρκωτικά! Η Χάρι αποκαλύπτει την άγνωστη αυτή ιστορία στη βιογραφία της, με τίτλο «Face It», που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου από τον οίκο HarperCollins.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα, που δημοσίευσαν οι «Sunday Times», η τραγουδίστρια θυμάται ότι το πέος του Μπάουι ήταν περιβόητο για το μέγεθός του και ότι «του άρεσε να το δείχνει σε άντρες και γυναίκες».

«Μια φορά ο Ντέιβιντ και ο Ίγκι (Ποπ) έψαχναν για κοκαΐνη. Ο ντίλερ που είχαν στη Νέα Υόρκη είχε πεθάνει ξαφνικά και δεν είχαν άλλο σύνδεσμο» γράφει η Χάρι στο βιβλίο. «Ένας φίλος μου έδωσε ένα γραμμάριο, το οποίο ούτε που είχα αγγίξει. Δεν με ένοιαζε και τόσο η κόκα. Μου δημιουργούσε νευρικότητα, με τσίτωνε και με πείραζε στο λαιμό. Έτσι την έδωσα σε εκείνους. Όρμησαν αμέσως στην κόκα και, όταν τελείωσαν, ο Ντέιβιντ έβγαλε έξω το πέος του, για να μου το δείξει, λες και ήμουν ελεγκτής ανδρικών μορίων ή κάτι τέτοιο. Ίσως επειδή ήμουν σε μπάντα με άντρες να με θεωρούσαν τη γυναίκα που τσέκαρε πέη» ισχυρίζεται η Χάρι στην περιγραφή της.

Για τα… προσόντα του Μπάουι η Χάρι θυμάται: «Ο Ντέιβιντ ήταν περιβόητος για το μέγεθος που είχε το πέος του και του άρεσε να το επιδεικνύει σε άντρες και γυναίκες. Ήταν τόσο αστείο αυτό, αξιαγάπητο και σέξι».

«Είχε πολλή πλάκα. Δεν το ακούμπησα» αναφέρει και εξηγεί ότι ένιωσε κολακευμένη με τη χειρονομία αυτή, μιας και ο Μπάουι ήταν ένας από τους άντρες της μουσικής βιομηχανίας που θαύμαζε απεριόριστα…

loading...