Εάν θα πρέπει να ηττηθούν γεωπολιτικά οι ΗΠΑ και η Γερμανία , προκειμένου να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών , ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!

Μήπως κάτι τέτοιο ήδη συμβαίνει;

Ο Ελληνισμός είναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ και η συμφωνία αυτή που τον πρόσβαλε και συνεχίζει να τον προσβάλει , θα στραφεί εναντίων όλων όσων την επέβαλαν . Δείτε πως και γιατί .

Εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που τάχα υπέβαλλαν την ανάγκη να υπογραφεί η συμφωνία αυτή , τότε δε θα αξίζει ούτε το χαρτί επί του οποίου γράφτηκε.

Τούτο  την καθιστά , συμφωνία ( προσύμφωνο) συγκεκριμένης διάρκειας . «Χωνέψτε το» !!

Ανθέλληνες , προδότες του Ελληνισμού , πουλημένοι , ανθρωπάκια της υποταγής , φοβισμένα και τρομοκρατημένα  ανθρωπάκια και οπαδοί της παν- θρησκείας του χρήματος που εμπορεύεστε , τιμή και αξιοπρέπεια , Ιστορία , αξίες και Ιδανικά , και εκπρόσωποι της ηλιθιότητας  , σημειώστε αυτήν εδώ της ανακοίνωση διότι , ΑΝΟΙΓΕΙ « την εποχή του κυνηγιού σας » από δυνάμεις που δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε.

Η Συμφωνία των Πρεσπών συνιστά  πλέον και θα συνιστά , μόνιμη Πληγή για εσάς και σημάδι αναγνώρισή σας από τους «κυνηγούς» για ένα και μόνο λόγο , επιμένετε και προσπαθείτε να την παγιώσετε .

Δεν μπορούμε να σας προειδοποιήσουμε πιο ήπια .

Η Συμφωνία των Πρεσπών , δεν είναι μόνο χαρακτηριστική περίπτωση της υποταγής του προτεκτοράτου που λέγεται Ελλάδα ,σε χαμηλές πιέσεις πρόσκαιρων γεωπολιτικών συμφερόντων που δεν τους καίγεται καρφί για τις αξίες του Ελληνισμού αλλά συνιστά , τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ προσβολή του Ελληνισμού στις τελευταίες εκατονταετίες .

Κάθε ημέρα που περνά ο θυμός μας μεγαλώνει όσο κι αν προσπαθείτε με κάθε τρόπο να την παρουσιάσετε ως ωφέλιμη και τετελεσμένο .

Για δείτε όμως τι προσβάλλατε και τι σας περιμένει !!

Ο Ελληνισμός  “αλλοδαποί” είναι μέγιστη ιδέα, είναι κίνημα, είναι θεώρημα είναι μια ανυπέρβλητη δύναμη πολιτισμού που γέννησε όλες τις σύγχρονες αντιλήψεις και συνεχίζει να αποτελεί για χιλιάδες χρόνια  φωτεινό φάρο  ,και στην  εποχή μας .

Απ αυτόν  ,πριν από 25 αιώνες , δημιουργήθηκε μια νέα ιδέα, η Δημοκρατία και το Κράτος , αυτόν , εσείς σήμερα  ξεπουλήσατε και προδώσατε , πανηγυρίζοντας  μάλιστα  .Χωρίς τον Ελληνισμό ανθέλληνες , ότι ξέρετε για τη σύγχρονη εποχή θα ήτο διαφορετικό , ο κόσμος ολόκληρος θα ήτο κάτι διαφορετικό και εσείς , δε θα υπήρχατε .

Σε όλον τον κόσμο , από την Αμερική έως τις Αραβικές Χώρες και την Άπω Ανατολή , από τη Ρωσία έως τα Βαλκάνια , οι εστίες του Ελληνικού και της Ορθοδοξίας  , οι φωτισμένοι από τις άξιες του και τις αρχές του , όσοι το σέβονται , όσοι του οφείλουν την ύπαρξή τους , όσοι αναγνωρίζουν την προσφορά του , σας «έχουν απέναντί τους » πλέον .

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ανά τον Κόσμο , θα κινηθούν ενστικτωδώς σε πράξεις και θα λάβουν αποφάσεις , ενάντια στις δυνάμεις που δρομολόγησαν την προσβολή που εσείς μετά χαράς ,υπογράψατε και συνεχίζεται να αποδέχεστε .

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , θα ενεργοποιήσουν νέα δεδομένα και θα αλλάξουν , όχι μόνο τις γεωπολιτικές συνθήκες που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτών των δυνάμεων που επέβαλαν τη συμφωνία αλλά στο τέλος , θα τους εξαφανίσουν.

ΝΑΙ , η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών , υπέγραψε την αρχή του Τέλους τους !!

Δεν περιμένουμε βέβαια εύκολα να αντιληφθείτε , τι προκαλέσατε . Δεν τολμάτε καν να «μπείτε» σε τέτοια συλλογιστική , μάθετε όμως τουλάχιστον  τον κυρίαρχο «φυσικό Νόμο» που ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ  και σας οδήγηση χαμογελώντας στην «αυτοκτονία σας »

ΟΛΕΣ οι αντίθετες με τον Ελληνισμό δυνάμεις που κατά καιρούς εμφανίζονται , λειτουργούν για να εγγυηθούν την Ιστορική του επέκταση και κυριαρχία . Τούτο αποδεικνύεται συνεχώς για χιλιάδες χρόνια ,  αναδεικνύοντας την Μέγα αλήθεια  ότι , ο Ελληνισμός είναι κυρίαρχη ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ !!

 Τούτο άλλωστε ισχύει και για τη Χριστιανοσύνη .

«Καληνύχτα  χρήσιμοι ηλίθιοι » πιστεύουμε να καταλάβατε πλέον το ρόλο που διαδραματίζει η εν λόγο Συμφωνία .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

Αθήνα , 24 Οκτωβρίου 2019

 Ο Προϊστάμενος Τομέα Γεωπολιτικής Στρατηγικής .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...