Τρόμος σε πιτσαρία στο Γαλάτσι: «Τελείωνε μ@ρη»! Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της ληστείας


Μόλις 45 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο θρασύτατος ληστής για να πάρει τις εισπράξεις από πιτσαρία στο Γαλάτσι. Το ανατριχιαστικό ουρλιαχτό της εργαζόμενης που λίγο πριν σχολάσει είδε έναν ένοπλο να την απειλεί. Οι συνεχείς βρισιές και φωνές του ληστή που μπήκε, πήρε τις εισπράξεις κι έγινε «καπνός».
Το ρολόι δείχνει 01.03 το ξημέρωμα, όταν οι εργαζόμενοι της γνωστής αλυσίδας βρίσκονται προφανώς στο τέλος της βάρδιάς τους.

Ξαφνικά, μια φωνή ακούγεται να λέει «μην κουνηθείτε»! Ανήκει στον ληστή, ο οποίος έχει μπει στην πιτσαρία στο Γαλάτσι, φορώντας κουκούλα και γάντια, ενώ κρατά στα χέρια του ένα όπλο.

Αμέσως, μια εργαζόμενη του καταστήματος βγάζει ένα ανατριχιαστικό ουρλιαχτό, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη βλέπει έναν ένοπλο άνδρα να την απειλεί

«Έλα ‘δω» επαναλαμβάνει διαρκώς φωνάζοντας ο ληστής, με την γυναίκα να βρίσκεται σε προφανή κατάσταση σοκ και για αρκετά δευτερόλεπτα να μην πηγαίνει προς το ταμείο, όπως την διατάζει ο άγνωστος.

«Έλα στο ταμείο, τελείωνε!» συνεχίζει ο δράστης και όλοι έχουν «παγώσει».

Η στιγμή που ο ένοπλος σπέρνει τον τρόμο στην πιτσαρία στο Γαλάτσι

Λίγο μετά η γυναίκα κατευθύνεται προς το ταμείο. Ο άνδρας συνεχίζει να φωνάζει να ζητά από την εργαζόμενη να βάλει τα χρήματα σε μια σακούλα. Φωνάζει, βρίζει και είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή η έντρομη γυναίκα του φωνάζει «σκάσε»!


«Τελείωνε μ@ρη κ@@λ@» εξακολουθεί να φωνάζει ο δράστης, με την γυναίκα να αρπάζει βιαστικά μια σακούλα και να βάζει μέσα τις εισπράξεις.

Χαρακτηριστικό του πανικού της το γεγονός πως ενώ ο ληστής έχει ξεκινήσει να απομακρύνεται με την σακούλα στα χέρια, εκείνη συνεχίζει να βγάζει τα κέρματα για να του τα δώσει…

45 δευτερόλεπτα: Μόνο τόσα είχαν περάσει από την στιγμή που ο δράστης «μπούκαρε» στο κατάστημα. Μετά από μόλις 45 δευτερόλεπτα, ο θρασύτατος ληστής φεύγει έχοντας στα χέρια του την σακούλα με τα χρήματα και οι εργαζόμενοι στην πιτσαρία στο Γαλάτσι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη…
Δείτε καρέ – καρέ όλο το βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr από την ληστεία στο Γαλάτσι


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :