ΒΟΜΒΑ: Η Ελλάδα τελειώνει την Τουρκία – Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Κουρδικό (Βίντεο)

Η επιχείρηση των Τούρκων ξεκίνησε στην Συρία.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης

Αντικειμενικός στόχος είναι η απομάκρυνση των Κούρδων (30 χιλιόμετρα μακριά από τα τουρκοσυριακά σύνορα). Αυτό επιδιώκει ο Ερντογάν καθώς φοβάται ότι οι Κούρδοι μπορούν να δημιουργήσουν αποσχιστικές τάσεις μέσα στην Τουρκία.

Οι Κούρδοι διατηρούν πληθυσμό στην νοτιοανατολική Τουρκία, στο Βόρειο Ιράκ, στο δυτικό Ιράν και στην Βόρεια Συρία. Μιλάμε για συνολικό πληθυσμό που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια. Αυτός ο πολυάριθμος λαός προσπαθεί να ξαναδημιουργήσει ανεξάρτητο Κράτος. Το 1946 υπήρχε (ανεξάρτητο Κουρδικό Κράτος – Δημοκρατία του Μαχαμπάτ) εντός του Ιράν αλλά διαλύθηκε μετά από παρέμβαση της Δύσης και της Ιρανικής Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Έκτοτε οι Κούρδοι προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην Δύση και στην Ρωσία για να μπορέσουν να ανεξαρτητοποιηθούν επίσημα. Μπορούν να διεξάγουν ανορθόδοξο πόλεμο. Μπορούν να κάνουν δηλαδή, στοχευμένες ενέργειες και αντάρτικο.

Η πάντα ουδέτερη Ελλάδα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση παρέχοντας εξοπλισμό και εκπαίδευση στους Κούρδους αλλά η εξωτερική μας πολιτική αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Οι Κούρδοι αν είχαν σωστή οργάνωση θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν ταυτόχρονες επιθέσεις εντός της Τουρκίας προκαλώντας τεράστια ζημιά στην οικονομία της χώρας (χτυπήματα στις βιομηχανίες). Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια Κούρδοι ζουν μέσα στην Τουρκία. Η Άγκυρα φρόντισε να στείλει μετανάστες στην Ελλάδα, οι οποίοι μπορείτε να φανταστείτε ποιανού την θέση θα πάρουν αν ο Ισλαμιστής Ερντογάν επιτεθεί στην Ελλάδα, οπότε γιατί να μην κάνουμε και εμείς το ίδιο;

Δεν είναι τυχαίο ότι η πρεσβεία της Ελλάδας στην Κένυα σε συνεργασία με την CIA, συνέλαβε τον ιδρυτή του PKK (Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν που έχει και ένοπλο τμήμα) Αμπντουλάχ Οτσαλάν ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στο νησί Ιμραλί από το 1999 . Τον συλλάβαμε αντί να τον χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας.

Η Ελλάδα με πολλούς και διάφορους τρόπους μπορεί να πλήξει την Τουρκία, χωρίς να χρειαστεί να ματώσει ούτε ένας Έλληνας στρατιώτης.

Συνεχίζουμε: Στην Αρμενία, στην Τουρκία, στην Συρία, στο Ιράκ και στο Ιράν υπάρχουν Κούρδοι . Οι Αρμένιοι που δεν ανέχονται την ηγεμονία του Ερντογάν με μια μικρή βοήθεια (έμμεση υποστήριξη από την Αθήνα) μαζί με τους Κούρδους θα μπορούσαν να πλήξουν οικονομικά την Τουρκία (χωρίς να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη) με την παράλληλη επίθεση Κούρδων από τις γύρω χώρες και φυσικά με την πλήρη στήριξη των Ποντίων που μένουν εντός Τουρκίας. Έχουμε το πλεονέκτημα έναντι της Τουρκίας, αλλά δεν έχουμε πυγμή. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε πόλεμο, αφού μπορούμε να διαλύσουμε την οικονομία της Τουρκίας σε «χρόνο ντετέ» και χωρίς να υπάρξουν απώλειες.

Πρέπει να αποσταθεροποιήσουμε την γειτονική χώρα, πριν προλάβει να εξοπλιστεί με ρωσικά όπλα και πριν προλάβει να αποκτήσει πυρηνικές κεφαλές (ο Ερντογάν έχει ανακοινώσει ότι έχει αυτή την πρόθεση).

Αν δεν κάνουμε γρήγορες κινήσεις τους επόμενους μήνες, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη για τα Εθνικά μας συμφέροντα και τελικά για την επιβίωσή μας. Ο Ερντογάν κινήθηκε έξυπνα. Εμείς απλά περιμένουμε το μοιραίο. Έχουμε μείνει στάσιμοι και στασιμότητα= «Θάνατος».

Τουρκικές αμυντικές βιομηχανίες

MKEK: Με έδρα στην Άγκυρα
Turkish Aerospace Industries: Με έδρα στην Άγκυρα
ASELAN: Με έδρα στην Άγκυρα
Roketsan: Με έδρα στην Άγκυρα
FNSS: Με έδρα στην Άγκυρα
Nurol Makina: Με έδρα στην Άγκυρα
Havelsan: Με έδρα στην Άγκυρα
Otokar: Με έδρα στην Σακάρια

Οι βιομηχανίες (Σιδήρου και Χάλυβα) που στηρίζουν τις εξαγωγικές δυνατότητες της Τουρκίας

Habas: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη
Çolakoglu Diler: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη
ICDAS: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη

Στην Τουρκία η μεταποιητική οικονομία βασίζεται στις ευρωπαϊκές και όχι μόνο αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες έχουν χτίσει τα εργοστάσια παραγωγής τους στην χώρα. Κάποιες από αυτές είναι οι: Renault, Fiat, Chrysler,Toyota,Hyundai, Mercedes Benz. Τα εργοστάσια βρίσκονται κυρίως στο «Διαμέρισμα Μαρμαρά»! Δηλαδή:

Επαρχία Γιάλοβας
Επαρχία Εντίρνε (Αδριανούπολης)
Επαρχία Κιρκλαρελί (Σαράντα Εκκλησιών)
Επαρχία Κοτζάελι
Επαρχία Κωνσταντινούπολης
Επαρχία Μπαλικεσίρ
Επαρχία Μπιλετσίκ
Επαρχία Προύσας
Επαρχία Σαγγάριου
Επαρχία Τεκίρνταγ (Ραιδεστού)
Επαρχία Τσανάκκαλε.

Δείτε στο βίντεο τι μπορεί να συμβεί με μια αιφνιδιαστική επίθεση με Scalp EG εναντίον τουρκικών στόχων:

πηγη

loading...